Omvisninger på campus

Tidligere

Tid og sted: 8. aug. 2019 12:0013:30, Frederikkeplassen, Blindern

Har du tenkt å studere på Universitetet i Oslo, eller vil du bare lære mer om Norges best rangerte universitet? Hele sommeren arrangerer UiO ukentlige omvisninger til glede for alle interesserte.

Tid og sted: 1. aug. 2019 12:0013:30, Frederikkeplassen, Blindern

Har du tenkt til å studere på Universitetet i Oslo, eller vil du bare lære mer om Norges best rangerte universitet? Hele sommeren arrangerer UiO ukentlige omvisninger til glede for alle interesserte.

Tid og sted: 25. juli 2019 12:0013:30, Frederikkeplassen, Blindern

Tid og sted: 18. juli 2019 12:0013:30, Frederikkeplassen, Blindern

Tid og sted: 11. juli 2019 12:0013:30, Frederikkeplassen, Blindern

Tid og sted: 4. juli 2019 12:0013:30, Frederikkeplassen, Blindern

Bildet kan inneholde: Fotografi, Street fashion, Rød, Mote, Photography.
Tid og sted: 27. juni 2019 12:0013:30, Frederikkeplassen, Blindern