2018 - Side 6

Holmenkollstafetten 2017
Publisert 11. jan. 2018 09:47

Den 5. mai er vi nok en gang klare for et yrende folkeliv i Oslos gater. Da avholdes Holmenkollstafetten for 87. gang, og det hadde vært skikkelig morsomt om mange ville være med å bidra til at UiO er godt synlige i Oslos gater denne dagen.

Bildet kan inneholde: organisme, anlegg.
Publisert 9. jan. 2018 16:10

Onsdag 10. januar inviterer Universitetet i Oslo ved Det matematisk- naturvitenskapelige fakultet over 500 personer fra akademia, næringsliv, beslutningstakere, investormiljøer og innovatører til innovasjonsseminaret «Verdien av helsedata». Målsettingen er å illustrere og debattere mulighetene vi har for å etablere et nytt næringsliv basert på våre nasjonale fortrinn innen helsedata.

Publisert 7. jan. 2018 22:15

Regjeringen forhandler i disse dager om både politikk og poster. Spekulasjonene er allerede i gang. Et spørsmål er om Kunnskapsdepartementet (KD) vil få flere statsråder. Men viktigere enn antall statsråder er tross alt politikken.

Foto: Jarli & Jordan/UiO

Rektorbloggen

Vårt ønske er at UiO styrker sin evne til samspill internt og eksternt. Målet er å utnytte den enestående posisjonen vi har som hovedstadsuniversitet i en av de mest kunnskapsintensive regionene i Europa.

I Rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.

Foto: Jarli & Jordan/UiO