Karrieredagen 2015 i ny drakt

Med en utdanning fra UiO er du godt rustet til å gå ut i arbeidslivet. Samtidig er det ikke til å komme fra at det i senere tid har skjedd store endringer i kompetansebehovet i de ulike bransjene. Dette betyr at det vil være viktigere enn noen gang å være bevisst på hvor egen kompetanse er etterspurt. Nettopp derfor har vi gjennom Karrieresenteret investert ekstra i årets Karrieredag, som går av stabelen tirsdag 22. september 2015. Velkommen!

Bildet er fra Karrrieredagen 2014. Foto: UiO

Vi tar i bruk Blinderns store praktbygg, Georg Sverdrups hus, og vi har utviklet Karrieredagen ved UiO - en helt ny app som skal gjøre dagen mer tilgjengelig for deg som er student. Her kan du blant annet registrere din egen profil, se program for arrangementet i forkant og selve dagen, finne ut hvilke arbeidsgivere du ønsker å snakke med samt delta på konkurranser. Du kan laste den ned enten du bruker iPhone eller Android. Da har du hele oversikten rett i lomma.

Vi på UiO synes det er viktig å promotere våre kandidater, og vi satser derfor på å finne gode møteplasser mellom dere som er studenter og fremtidige arbeidsgivere. Med en utdanning fra Universitetet kan du velge mellom mange attraktive arbeidsgivere. Så hvor vil du bruke kompetansen din etter endt utdanning? Å finne ut hvor din kompetanse er etterspurt kan være utfordrende, og det kommer ikke av seg selv. Du har selv et ansvar for å gjøre en innsats. Karrieredagen er ett av flere arrangementer hvor du får mulighet til nettopp dette. Benytt dagen til å bli kjent med dine muligheter, enten du er fersk student eller nærmer deg slutten av studiet. Å starte tidlig med å finne ut hva du vil, kan øke sjansene for at du finner jobber du trives med.

Det er ikke bare arbeidsgiverne som ønsker å treffe studentene her på UiO. Uka før Karrieredagen har vi samlet en rekke aktører som alle gleder seg til å møte dere. Bli bedre kjent med Hans Wilhelm Steinfeld og Hans Olav Lahlum. Finn ut hva som skal til for å få jobb i FN. Få innsikt i hva Røde Kors ser etter når de ansetter. Og bli kjent med ulike typer personlighetstester. Alt dette, og mer til, kan du få med deg under arrangementet onsdag 16. september.  En fin oppvarming til Karrieredagen uka etter.

Over 70 arbeidsgivere kommer til UiO tirsdag 22. september. Du kan møte alle arbeidsgiverne i Georg Sverdrups hus. Kanskje du finner en interessant arbeidsplass allerede nå?

Velkommen skal du være, og bruk dagen godt!

Her kan du laste ned app’en Karrieredagen ved UiO:

For iPhone-brukere

For Android-brukere

Publisert 11. sep. 2015 09:42 - Sist endret 19. juli 2018 11:16
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere