Velkommen til UiOs årsfest!

Fredag 2. september feirer vi at vårt universitet fyller 205 år. Alle våre ansatte og alle våre studenter inviteres til feiring.

(for English, scroll down)

Programmet for dagen ser slik ut:

Servering av UiOs bursdagskake utenfor Vilhelm Bjerknes’ hus fra kl. 10.45.

Fra kakefesten på Frederikkeplassen med servering av bursdagskake i 2014 (Foto: Yngve Vogt, UiO)

Miniforedrag i Realfagsbiblioteket i Vilhelm Bjerknes’ hus kl. 11.15-12.45. Kom og hør korte, spenstige foredrag fra UiOs vinnere av Forskningsprisen, Utdanningsprisen, Formidlingsprisen og Innovasjonsprisen. Vi serverer kake og kaffe.

Årsfestseremoni i Universitets aula kl. 14.00. Her blir det seremoni med taler, musikk og utdeling av UiOs fire priser og H.M. Kongens gullmedaljer. Etter seremonien er alle velkomne til mottakelse i Domus Bibliotheca.

Vi inviterer også til Kristine Bonnevie-forelesning kl 10.15-12.00 i Helga Engs hus.

Seremonien i Universitetets aula med mottakelse er åpen for alle, men krever påmelding.

De andre delene av programmet krever ingen påmelding.

Vi gleder oss til å feire Norges eldste og beste universitet!

Welcome to UiO’s annual party!

UiO celebrates its 205th anniversary on Friday 2 September. All employees and students are invited to celebrate.

The program includes:

Serving of birthday cake from 10.45 outside Vilhelm Bjerknes’ building.

Mini-lecture at the Science Library in the Vilhelm Bjerknes’ building from 11.15‒12:45. Come and hear brief, spirited lectures by UiO’s winners of the Research Award, the Education Award, the Research Dissemination Award and the Innovation Award. We will serve marzipan cake and coffee for all who attend! The lectures will be held in Norwegian.

Annual party ceremony in the Old Ceremonial Hall at 14.00. A ceremony with speeches, music and presentation of UiO’s four awards and His Majesty the King's Gold Medals. Directly after the ceremony all are welcome to attend a reception in Domus Bibliotheca.

We also invite you to the Kristine Bonnevie lecture at 10:15 in Helga Engs building.

To attend the ceremony in the Old Ceremonial Hall and the reception, please register. The other parts of the programme do not require registration.

Publisert 29. aug. 2016 11:01 - Sist endret 28. aug. 2019 12:26
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere