Støttekonsert: Sammen for barna i Ukraina

Opplev blant annet Helene Bøksle, Aksel Kolstad og Klovner i Kamp live i Universitetets Aula. Inntektene går til UNICEFs og SOS-barnebyers arbeid for barn i Ukraina.

Blå tekst på gul bakgrunn: "Sammen for barna i Ukraina"

Konserten er en unik mulighet til å støtte barn i Ukraina og samtidig oppleve musikk på høyt nivå i Universitetets Aula.

Universitetet i Oslo og Stand with Ukraine har gleden av å invitere til støttekonserten «Sammen for barna i Ukraina».

Konserten er et grasrotinitiativ fra Stand with Ukraine, som er en gjeng frivillige med kjærlighet til kulturlivet, og brennende engasjement for barna i Ukraina. På svært kort tid har de mobilisert et stjernelag av musikere og satt sammen et program på høyt kunstnerisk nivå.

UiO har stilt Aulaen til disposisjon og noen av Norges fremste musikkutøvere stiller opp på dugnad. Alle inntektene går uavkortet til UNICEF Norges og SOS-barnebyers arbeid for barn som er rammet av konflikten i Ukraina.

Blant artistene som stiller opp gratis er Helene Bøksle, Klovner i kamp, Catharina Chen, Yngve Søberg, Caroline Wettergreen, Kim Rysstad og Aksel Kolstad. Kvelden vil bli ledet av Erik Wold (tidl. Debatten) og den ukrainske ambassadøren vil være tilstede.

Kjøp billetter via Ticketco (499,-)

Det er også mulig å donere til Unicef Norges arbeid i Ukraina ved å Vippse til nummer 623601. Slik kan du hjelpe.

Se plakaten for støttekonserten (PDF)

Publisert 16. mars 2022 13:05 - Sist endret 16. mars 2022 13:10