Bekreftet koronasmitte ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

En ansatt og en student er bekreftet smittet med Covid-19 denne uken.

Koronatesting på campus Blindern. Foto: Anders Lien/UiO

• En ansatt ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet er bekreftet smittet med Covid-19. Smitten ble bekreftet tirsdag 23. mars.  Den ansatte har ikke vært i kontakt med studenter, og instituttet har tatt nødvendige grep for å følge opp smittesporing og ivareta smittevernet for ansatte og studenter.
  • En student ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet er bekreftet smittet med Covid-19. Smitten ble bekreftet mandag 22. mars. mars. Alle personer som har vært i kontakt med vedkommende i forbindelse med klinikktrening/undervisning har blitt meldt inn til smittesporingsteamet. Instituttet har tatt nødvendige grep for å bistå med smittesporing og for å ivareta smittevernet overfor ansatte og studenter.
Publisert 24. mars 2021 11:58 - Sist endret 24. mars 2021 11:58