English version of this page

HumSam-biblioteket åpner på mandag

HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus åpner for studenter og ansatte fra og med mandag 12. april.

Bildet kan inneholde: bord, møbler, bygning, skrivebord, interiørdesign.

HumSam-biblioteket åpner igjen på mandag.

Etter å ha vært stengt en periode på grunn av koronasituasjonen, åpner nå HumSam-biblioteket igjen for booking av lesesalsplasser – riktignok med redusert antall plasser på grunn av nye avstandskrav. Kollokvierommene er stengt.

Reservering av plasser gjøres på forhånd i TP: Rombestilling.

Skranken i biblioteket vil være bemannet noen timer hver dag, og det vil jevnlig være vekter til stede ved inngangen og i biblioteket i løpet av åpningstiden.

Les mer om gjenåpningen på UBs nettsider

I tillegg til de 244 lesesalsplassene i HumSam-biblioteket som blir tilgjengelig på mandag, er det allerede åpnet for bruk av lesesalsplasser i Eilert Sundts hus, Vilhelms Bjerknes hus, Fysikkbygningen og Sophus Bugges hus på Blindern.

Det er også allerede åpnet andre lesesaler for bestemte studentgrupper: Farmasibygningen, Kristine Bonnevies hus, Domus Medica, Domus Juridica, Domus Academica, Harald Schjelderups hus, Harriet Holters hus, PA Munchs hus, Børrestueveien 3, Ole-Johan Dahls hus og Georg Morgenstiernes hus.

Rektor Svein Stølen er glad for at HumSam-biblioteket nå blir tilgjengelig for både studenter og ansatte.

– Vi har hele tiden under pandemien bestrebet oss på å være så åpne som mulig og så lukket som nødvendig. Det er godt å se at vi får gjenåpnet stadig flere lesesalsplasser, sier han.

Se oppdatert koronainformasjon fra UiO

Publisert 9. apr. 2021 14:38 - Sist endret 9. apr. 2021 15:42