English version of this page

Informasjon om studiestart januar 2021

Nye studenter tas imot som planlagt, mens all ordinær undervisning blir digital fram til 18. januar 2021.

Regjeringen har besluttet at all ordinær undervisning skal være digital fram til 18. januar 2021 – se pressemelding her: Det blir ingen fysisk undervisning på campus for studenter før 18.januar - regjeringen.no. Det legges til grunn at praksis gjennomføres så langt det er mulig i denne perioden. Universitetet er ikke stengt, men forholder seg til føringene fra regjeringen på følgende måte:

Nye studenter på jus, medisin og psykologi

Nye studenter på medisin, psykologi og rettsvitenskap tas imot som planlagt med digitale og noen fysiske oppmøter – se informasjon her Studiestart på UiO - Universitetet i Oslo. Eventuelle endringer i programmet foretas av fakultetene, og det oppdateres på sidene for det enkelte studieprogram.

Internasjonale studenter

Nye internasjonale studenter tas også imot som planlagt – se informasjon her: Start of studies – Spring 2021 - University of Oslo (uio.no) Eventuelle endringer i programmet foretas av fakultetene, og det oppdateres på sidene for det enkelte studieprogram.

Oppstart av forelesninger

For alle andre studieprogrammer gjør fakultetene nødvendige endringer og informasjon oppdateres i studieprogram, Canvas og i Mine studier:

Studiehverdag - Universitetet i Oslo (uio.no)

Bibliotek og lesesaler

Bibliotek og lesesaler åpner fra 4. januar. Se informasjon her om booking av lesesalsplass og andre tilbud:  Universitetsbiblioteket (uio.no)

Hjemmekontor og arbeidssituasjon

Ordning med hjemmekontor praktiseres som før jul. Se informasjon her om retningslinjer i koronasituasjonen: Informasjon om koronasituasjonen ved UiO - Universitetet i Oslo

Publisert 3. jan. 2021 09:49 - Sist endret 3. jan. 2021 11:02