English version of this page

Selvtester på campus UiO

Nå kan studenter og ansatte hente selvtester for Covid-19 på campus. Testene er for symptomfrie studenter og ansatte.

Bilde av grupper med studenter på plenen ved Blindern.

Studiestart 2020. Foto: Jarli&Jordan/UiO

– Vi gleder oss til å ta imot nye og gamle studenter, og til å se flere ansatte på campus igjen. For å bidra til å holde smitten lav samt oppdage eventuell smitte tidlig, tilbyr vi selvtester på campus, sier universitetsdirektør Arne Benjaminsen.

Tilbudet starter mandag 16. august. Selvtester deles ut i Georg Sverdrups hus på Blindern og på Domus Juridica i sentrum.

Åpningstider: Mandag - fredag fra kl 10.00 til kl 14.00.

Selvtesten er et tilbud til symptomfrie ansatte og studenter. Har man symptomer, eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte, skal man ta ordinær koronatest. Studentsamskipnaden SiO har fremdeles teststasjoner på campus.
Les mer tilbudet fra SiO.

Publisert 11. aug. 2021 11:33 - Sist endret 27. aug. 2021 12:29