English version of this page

UiO stenges fra 12. mars 2020 kl.18 for studenter og ansatte

Bildet kan inneholde: arkitektur, bygning, by, mixed-bruk, urbant område.

Dette vet vi 12. mars kl 15.30:

• Regjeringen har innført strenge tiltak for å hindre koronasmitte (regjeringen.no). Blant annet sier de at universiteter og høyskoler skal stenges fra i dag kl 18. Universitetet i Oslo stenger derfor bygningene for både studenter og ansatte i perioden frem til påske. Dette vil også omfatte eksamen i Silurveien.
  • Ansatte og studenter bes ta med relevante eiendeler for å arbeide og studere hjemme. UiO vil opprettholde beredskapsledelse og løpende legge ut informasjon på uio.no om konsekvenser av tiltakene.
  • Det vil legges til rette for at de som ikke får hentet eiendeler i dag kan bli låst inn og hente dem senere.
  • Eksamen i Silurveien frem til påske er avlyst. Vi jobber med å få på plass alternative vurderingsformer for eksamen i stedet for fysisk oppmøte i Silurveien.
Publisert 12. mars 2020 15:50 - Sist endret 13. mars 2020 14:05