Prosjektkatalog

Prosjekter fra A til Å

 • bilde20fra20dgs_08 Bedre kvalitet i skolen

  Kommunesektorens interesse- og arbeidsgiverorganisasjon (KS) ønsker å se nærmere på hvilke ytre og indre faktorer som påvirker resultatoppnåelsen i skolen?

 • Bildet kan inneholde: produkt, transportmiddel, transportere, linje, skrift. Bildeling

  Vi ønsker oss masterstudenter til bildelingsprosjektet: CarNudge: The impact of parking policies and nudging on charsharing?

 • ungdom_foran_regnbueflagg_660 Bufdir: Kjønns- og seksualitetsmangfold

  Er du interessert i spørsmål knyttet til kjønns- og seksualitetsmangfold? Skriv masteroppgaven din på oppdrag fra Bufdir og bidra til kunnskapsutvikling på et viktig fagfelt, få kontakt med et spennende fagmiljø og motta stipend.

 • visuelt-merke-c-rex-farger C-REX - Årsaker og konsekvenser av høyreekstremisme og relaterte fenomener

  Senter for ekstremismeforkning, C-REX, ser på både høyreekstrem ideologi og høyreekstrem voldsutøvelse. Dette er nødvendig for å oppnå mer kunnskap om høyreekstremismens årsaker og konsekvenser, samt økt forståelse for hvordan liberale demokratier kan forsvare seg på en effektiv og akseptabel måte mot voldelige eller antidemokratiske krefter.

 • Bildet kan inneholde: fiolett, rektangel, gjøre, elektrisk blå, magenta. Fremtidens organisasjoner

  Verden endrer seg raskt og tradisjonelle selskaper sliter med å følge med. Forbrukere krever nye løsninger som fungerer og nye forretningsmodeller som Netflix, Amazon og Pokemon Go utfordrer tradisjonelle bedrifter.

Søk i prosjektkatalog

Sjekk også ut relevante prosjekter på engelsk