Victor Gonzalez Sanchez

Gjesteforsker

Akademiske interesser

Human movement science, Physiological signals, Biomechanics, Signal processing, Motor Control, Performance, Assistive technologies, Perception and movement.

Pågående prosjekter

Victor jobber for tiden med MICRO prosjektet (Human Bodily Micromotion in Music Perception and Interaction) som forsker på hvordan musikk påvirker det som kalles mikrobevegelser. Mikrobevegelser er de små fysiske endringene som er observert når mennesker står stille. Denne forskningen ønsker å ta i bruk mikrobevegelser for å kontrollere musikalske lyder i databaserte systemer. 

Tidligere undervisning

Bakgrunn

Før Victor begynte å arbeide på Institutt for Musikkvitenskap i januar 2017 ferdigstilte han sin Ph.D. i forskning på håndbevegelses-analyse ved University of Sheffield, UK. Her var han også læringsassistent og fasilitator i Mechanical Engineering fag både på bachelor og master nivå. Flere av hans forskningsresultater på bevegelser har blitt publissert i blant annet Frontiers, International Journal of Therapy og Rehabilitation and the Journal of Hand Therapy. Han har også fått vise frem sin forskning på den internasjonale kongressen for biomekanikk i 2015 og verdens kongressen for biomekanikk 2018. I tillegg til dette har han en grad i Mechatronics Engineering, samt en master i Mechanical  Engineering fra National Autonomous University of Mexico (UNAM). 

Stipender/Medlemskap

  • Fellowship for Doctoral studies abroad (CONACYT-Mexico)
  • Member European Society of Biomechanics
  • Member Cognitive Science Society
  • Reviewer Journal of Electromyography and Kinesiology
  • Reviewer Frontiers in Psychology - Performance Science
  • Reviewer International Journal of Human Factors and Ergonomics
Emneord: Motion analysis, Biomechanics, Signal processing, Sensors, Music and Movement
Publisert 16. jan. 2017 12:00 - Sist endret 28. okt. 2020 09:10

Prosjekter

Forskergrupper