Semesterside for EXFAC03-MVIT - Høst 2017

Fronter

Dette emnet bruker læringsplattformen Fronter.

Logg på Fronter

27. november kl. 11:00 - 30. november kl. 11:00

Eksamensoppgaven publiseres på semestersiden til emnet mandag 27. november kl. 11:00. Du finne...

23. nov. 2017 14:08

Hei,

Alle kandidater som har levert obligatorisk skriftlig innlevering i Inspera har nå fått vurdert sin besvarelse. Du må selv gå inn i Inspera og sjekke om du har fått godkjent din innlevering.

Alle som har levert har fått en individuell tilbakemelding av Kim Johansen Østby, og vi anbefaler at alle leser denne nøye.
Du finner begrunnelsen ved å logge inn i Inspera og velge fanen Arkiv. Velg så EXFAC03-MVIT og "Se flere detaljer". Om du lurer på noe rundt begrunnelsen din, så kan du kontakte Kim.

Dersom du har levert, men *ikke* har fått godkjent, får du mulighet til å levere en revidert versjon. I begrunnelsen din kan du lese hva du må endre/rette.
Fristen for å levere revidert versjon er fredag 10. november innen kl. 16:00. Du skal levere ny versjon som PDF eller Word-dokument på epost til faglærer Kim Johansen Østby: k.j.ostby@media.uio.no .


Har du noen spørsmål om ny innlevering, så ta kontakt med studiekons...

31. okt. 2017 15:20

Hei! Jeg har satt opp to ekstra undervisningsøkter: en ekstraforelesning om viktige teorier og begreper i humaniora mandag 30. oktober og en eksamensøkt mandag 20. november. Se timeplanen og epost for mer informasjon.

Mvh Kim

16. okt. 2017 13:23

Onsdag 11. oktober kl. 13-16 er det midtveisseminar for alle studenter som går førstesemester på bachelor og årsenhet ved IMK (rom 205, våre lokaler i Forskningsparken).

Seminaret skal hjelpe dere til å:

  • notere, lese og studere bedre
  • fortolke og skrive eksamensoppgaver bedre
  • forstå vurderingskriteriene sensorer bruker
  • ta i bruk samarbeidsverktøyet Teams, som gjør det enklere å samarbeide med medstudenter underveis (og i arbeidslivet senere)

Dessuten vil vi evaluere semesteret til nå, for å fange opp eventuelle problemer mens de ennå kan løses. Seminaret er ikke obligatorisk, men vi oppfordrer sterkt at alle kommer!
NB: Ta med penn og papir/notatblokk + datamaskin!...

10. okt. 2017 13:53