Nostromo; The vessel

Vi trenger mange verktøy til reisen. Disse verktøyene må både kunne hjelpe oss overleve og kunne hjelpe oss gjøre nye beregninger dersom det trengs. Et romskip med gode fasiliteter og kjappe datamaskiner er det vi er ute etter

Reisen vår tar oss gjennom blant annet asteroide felt og utsetter oss for høy kosmisk stråling. Skal vi overleve ute i rommet må vi også ta i hensyn til annet enn eksterne farer med tanke på menneskets biologi og psykologi. Vi må ha et romskip som vi kan sove, spise og leve i. Romskipet må kunne gi oss atmosfære vi kan puste og rense avfallet vi gir fra oss.
 

Romskipet vi skal benytte oss av heter Nostromo. Dette er et skip med et habitat for en enkelt kosmonaut. Skipet kan trygt frakte oss til et nytt solsystem. Skipet har en enkelt seng. Det er hele 35 kvadrat meter med område man kan befinne seg i. Med alt av filtrering systemer vi trenger for å kunne overleve er dette er perfekt skip til reisen.
Skipet veier så lite som 1000 kg og er 23 meter langt

Før vi reiser avgårde må vi finne ut av hvor mye drivstoff vi må ha med oss, og hvor mye mat vi kan ha med oss. Dette innebærer å finne ut hvor kraftige motorer vi har og hvor stort farts-endring budsjett vi trenger.

Vi begynner med våre beregninger og simuleringer i neste bloggpost

Av Alexander Amiri
Publisert 10. sep. 2019 09:25 - Sist endret 14. okt. 2019 16:41