Matbestilling til infomøte om studieretning

Som tidligere annonsert blir det infomøte om valg av retning på bachelor/master, fysikk eller astrofysikk? Møtet blir onsdag 28.oktober 16:15 til 17:15 i StoreFy. Vi serverer coronavennlig innpakkede wraps. Hvis du skal på møtet og vil har mat så må vi vite dette i god tid, her kan du velge hva slags wrap du vil ha, du trenger kun å melde deg på her hvis du skal spise på møtet. Hvis du kommer uten å ville spise, trenger du ikke å melde deg på.

Meld deg på her hvis du skal ha mat.

Merk at vi de siste årene har hatt flere som har angret på feil valg av retning, da ofte de som er interessert i beregninger eller de som er interessert i teori har oppdaget for sent at det skjer veldig mye spennende på dette feltet hos oss. Siden det er flere som i det siste har ønsket å flytte over til astro eller ha ekstern veileder hos oss har vi måttet begrense dette sterkt. Pass derfor på at du får informasjonen du trenger for å velge riktig nå. På møtet kommer det både forskere/masterveiledere fra forskningsgruppene samt master og Ph.D-studenter som forteller om hvordan det er å være student hos oss. I tillegg snakker vi om fagvalg på bacheloren og hva som er forskjellig om du velger astro eller ren fysikk.

Publisert 19. okt. 2020 15:46 - Sist endret 19. okt. 2020 15:46