Vi rømmer hjemmefra??!!?! *emosjonelt*

Innlegg nr. 1

Bildet kan inneholde: mennesker, hode, rosa, produkt, kinn.

 

Hei, bloggen!

Bildet kan inneholde: drakt.

 

Vi er Xzowqpq og Kzwzözrzkzz, men for enkelhets skyld kan dere kalle oss Aline og Irene! Vi kommer fra planetsystemet As_T_#20*Ö0, og siden internettets morgen har vi lært alt vi kan om dere søte jordboere gjennom det fantastiske fenomenet ROSABLOGGER. Vi sender denne meldingen gjennom tid og rom i håp om å nå fram til dere, og satser på at den ender opp i en ikke alt for obskur krok av internettet!
 


Nå har vi i lang tid jobbet iherdig med å lære oss det viktigste om planeter, stjerner og raketter slik at vi kan forlate vår kjære hjemplanet, Mørkerius. Vi drømmer nemlig om å reise gjennom solsystemet vårt, og kanskje muligens faktisk sette våre tentakkelspor på en helt annen planet! 

På denne reisen skal vi selvfølgelig ta med dere, våre kjære lesere! 

Men hva skal egentlig til for at vi kan forlate vår egen hjemplanet? Hvordan kan vi konstruere en fungerende rakett? Hvordan kan vi lande trygt på en annen planet? Og hva mer kommer vi til å lære om dette store, skumle, og ufattelig spennende verdensrommet? 

Allerede i neste innlegg skal vi begynne å finne svaret på noen av disse spørsmålene. Følg med oss videre på vår fantastiske reise gjennom solsystemet!

Publisert 8. sep. 2020 14:00 - Sist endret 9. okt. 2020 18:53
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere