Beskjeder

Publisert 14. des. 2018 12:11

Løsningen av årets eksamen er nå lagt ut. Takk for i år og god jul! Håper å se mange av dere på master neste år!

Publisert 14. des. 2018 11:46

Sensur for AST2210 høst 2018 er nå klar. Du finner karakteren i StudentWeb.

Begrunnelse og klage:

Før du klager, anbefaler vi at du ber om en begrunnelse.

Informasjon om eksamener ved UiO, begrunnelse og klage finner du her.

Publisert 5. okt. 2018 10:23

Masterprogrammet i astronomi arrangerer masterorientering tirsdag 23. oktober 2018, kl. 14:00 - 16:00 i rom 304 (peisestua) i 3. etasje, ved Svein Rosselands hus.

På orienteringen vil fagmiljøene ved instituttet presentere seg og informere om mulige masterprosjekter/masteroppgaver.

Orienteringen er primært for masterstudenter i astronomi, men er også aktuell for studenter i sitt siste år på bachelorprogrammet i fysikk, astronomi (og meteorologi), studieretning astronomi, som vurderer å søke om opptak på masterprogrammet i astronomi i 2019.

Det er påmelding til orienteringen da vi trenger å vite hvor mange vi skal bestille pizza til og eventuelle matpreferanser/allergier vi må ta hensyn til. Epost med lenke til påmelding ble sendt ut i går. Dersom noen ikke har mottatt eposten finner dere den samme lenken under.

Påmelding her (innen fredag 19/10):

Publisert 21. aug. 2018 09:04

Som en del av emnet har studentene mulighet til å besøke det internasjonale observatoriet på La Palma på Kanariøyene, Spania. Det er en grense på 17 deltakere for denne turen og en utvelgelsesprosess kan derfor bli nødvendig. Studenter på bachelorprogrammet i fysikk, astronomi og meteorologi (FAM), med studieretning astronomi, prioriteres, dernest øvrige FAM-studenter. Loddtrekning benyttes dersom det fortsatt er for mange studenter, eller ledige plasser.

Flybilletter er allerede bestilt, og avreisetidspunkt er kl. 15.55 den 11. september, og hjemkomst er kl. 23.55 den 15. september.

----

As part of the course, the students have the possibility to visit the international observatory at La Palma in the Canary Islands, Spain. There is a limit of 15 participants for this tour and a selection process might be necessary. Priority will be given firstly to astronomy students in the bachelor programme in physics, astronomy and meteorology (FAM) , secondly to ot...