Semesterside for AST3220 - Vår 2020

Since its easter and many of you are probably enjoying some time away from your studies I will not be hosting a zoom group session today. But I will be available on email, so please don't hesitate to send me questions!

8. apr. 2020 10:34

Vi har 3 ledige sommerjobber for bl.a. hjelp til utvikling av emnene våre. Vi trenger 1 student til utvikling av kursmateriell for AST2210 (Observasjonsastronomi) og 1 student til utvikling/systematisering av uke- og eksamensoppgaver i AST1010 (Astronomi - en kosmisk reise). Til slutt er det en stilling som går ut på å analysere et datasett som viser karriereveien til internasjonale studenter som har deltatt på "International School of Young Astronomers". Hver stilling er for 6 uker (225 arbeidstimer) i lønnstrinn 32 (kr.179,60 per time). Nøyaktig når jobben gjøres er fleksibelt og avtales med den som veileder jobben. Send søknad i form av (1) karakterutskrift, (2) oversikt over hvilke emner dere tar dette semesteret, (3) kort CV (programmeringsrelevant erfaring er viktig å få med) og (4) hvilke av jobbene dere er interessert i (i prioritert rekkefølge) til frodekh@astro.uio.no aller senest på tirsdag den 14.april.

3. apr. 2020 14:00

Pga. situasjonen som har oppstått, så vil det i år bli gitt kun bestått/ikke bestått som karakter i emnet. Som før så er det fortsatt innleveringene som danner grunnlaget for bestått/ikke bestått, men du trenger å bestå alle tellende innleveringer for å få bestått i emnet.
 

Due to the current situation, the grading this year will be limited to a final pass/no-pass grade. Like before, the final grade will be based on the evaluation of the 3 projects. One has to pass all 3 projects to earn the final pass grade.

3. apr. 2020 08:44