Eksamen: Tid og sted
Trekkfrist
26. mai
Eksamensordning
Laboratorieundervisning og -rapporter og avsluttende hjemmeeksamen.
Obligatorisk lab.undervisning, PBL-undervisning og lab.rapporter som må være godkjent før avsluttende eksamen
Avsluttende hjemmeeksamen
Utlevering av oppgaven: 29. mai kl. 09:00
Innleveringsfrist: 8. juni kl. 09:00
Eksamenssystem:
Inspera – se veiledninger for digital eksamen
Første laboratorierapport
Utlevering av oppgaven: 20. mars kl. 09:00
Innleveringsfrist: 27. mars kl. 23:59
Eksamenssystem:
Inspera – se veiledninger for digital eksamen
Andre laboratorierapport (kandidatene blir tildelt 1 av 2 oppgaver)
Lab.parti 1 og 2: Konserveringsmidlers antimikrobielle følsomhet
Lab.parti 3 og 4: Resistens mot fuktig varme
Ekstraobl. 1
Ekstraobl. 2
Eksamensresultater
Du finner eksamensresultatene dine i Studentweb.
Mer om eksamen for dette emnet
Mer informasjon om eksamen for dette emnet finner du på emnesiden.
For praktisk informasjon om hvordan skoleeksamen blir gjennomført ved UiO, se kandidatinstruksen.
Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 29. mars 2024 13:30