Eksamen: Tid og sted

Trekkfrist

26. mai

Eksamensordning

Laboratorieundervisning og -rapporter og avsluttende hjemmeeksamen.

Obligatorisk lab.undervisning, PBL-undervisning og lab.rapporter som må være godkjent før avsluttende eksamen

Avsluttende hjemmeeksamen

Utlevering av oppgaven: 29. mai kl. 09:00

Innleveringsfrist: 8. juni kl. 09:00

Eksamenssystem:

Inspera – se veiledninger for digital eksamen

Første laboratorierapport

Utlevering av oppgaven: 20. mars kl. 09:00

Innleveringsfrist: 27. mars kl. 23:59

Eksamenssystem:

Inspera – se veiledninger for digital eksamen

Andre laboratorierapport (kandidatene blir tildelt 1 av 2 oppgaver)

Lab.parti 1 og 2: Konserveringsmidlers antimikrobielle følsomhet

Lab.parti 3 og 4: Resistens mot fuktig varme

Ekstraobl. 1

Ekstraobl. 2

Eksamensresultater

Du finner eksamensresultatene dine i Studentweb.

Mer om eksamen for dette emnet

Mer informasjon om eksamen for dette emnet finner du på emnesiden.

For praktisk informasjon om hvordan skoleeksamen blir gjennomført ved UiO, se kandidatinstruksen.

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 29. mars 2024 13:30