Meld deg til en formidlingsgruppe i StudentWeb!

Kjære student i FYS1120.

Dere skal i dette emnet gjennomføre en formidlingsøvelse. Denne må være utført for at dere skal kunne ta den avsluttende eksamen. Mer informasjon om denne får dere av emneansvarlig.

Vi har opprettet 15 forskjellige grupper dere kan melde dere opp i. Det er 8 plasser på hver gruppe, og tid og sted for hver gruppe kan ses i timeplanen til emnet, og i oversikten under. Det er første mann til mølla (eller kvinne til kverna). Dere melder dere til gruppene ved å gå inn i fanen Aktive emner i StudentWeb. Velg FYS1120 og trykk på knappen Rediger i Undervisningsfeltet. Formidlingsgruppene står under Teori - Seminar. Her ser dere hvilke grupper som fortsatt har plass, og kan velge ønsket gruppe. For de som ennå ikke har valgt ordinær gruppe, kan dere gjøre det samtidig. De står under Teori - Øvelser (datarom).

Alle som ikke har godkjent obligatoriske aktiviteter fra tidligere, MÅ velge en gruppe. (Dette gjelder ikke de som er påmeldt Computational Essay. Påmelding for disse skjer separat)

De første gruppene begynner allerede om en drøy uke, så jeg anbefaler dere å melde dere til gruppene så raskt som mulig.

Hvis alle gruppene blir fulle, vil vi legge ut flere grupper.

Lykke til med formidlingen!

Hilsen Espen Murtnes

Studieadministrasjonen

Oversikt over gruppene kan ses her.

Publisert 30. aug. 2018 11:32 - Sist endret 30. aug. 2018 11:32