Påmelding til grupper og bytte av gruppe - Siste frist 3. september

På grunn av en feilregistrering, har det ikke vært mulig å velge gruppe i FYS1120. De av dere som er forhåndsmeldt til emnet, har fått tildelt en gruppe, men har ikke hatt muligheten til å bytte. Jeg beklager dette, men problemet er rettet opp nå.

Alle som ikke har fått valgt gruppe, bør gjøre det så snart som mulig, siden gruppeundervisningen starter denne uka, med de første gruppene mandag morgen.

Det vil nå være mulig å bytte gruppe i StudentWeb for de som ønsker dette, frem til og med mandag 3. september. Studentweb oppgir hvilke grupper som har ledige plasser. Hvis det ikke er mulig for deg å bytte gruppe i StudentWeb, sender du en epost til studieinfo@fys.uio.no. Med mindre du har en svært god grunn, vil det ikke være mulig å bytte gruppe etter 3. september.

God gruppeundervisning!

Hilsen Espen Murtnes