Semesterside for GEO2320 - Høst 2020

Sensorveiledning til slutteksamenen (løsningsforslag) kan lastes ned her.

9. des. 2020 11:22

Under eksamenen vil vi ha en 'trøsterunde' hvor hver av dere får en sjans til å spørre om ting som måtte være uklart. Log på denne linken kl. 10:

https://uio.zoom.us/j/63295880562?pwd=VmtmVnk0ZVZRZHNPNzlCODMxdzN5UT09

Du vil bli satt i et venterom inntil jeg tar deg inn til en prat. Fortsett og jobbe mens du sitter i venterom, men pass på at du kan høre meg når jeg tar kontakt.

2. des. 2020 16:58

3-timers Inspera-eksamen (+ 30 min for innlevering) står for tur nå førskommende fredag. Håper dere jobber godt med forberedelsene.

Gjør dere kjent med hvordan dere logger inn og gjennomfører eksamen i Inspera. Merk imidlertid at for vår eksamen vil oppgavesettet kunne lastes ned som en PDF-fil og at dere også skal levere svaret til alle oppgavene som én PDF-fil. Så dere må gjøre dere kjent med hvordan dere lager ei PDF-fil som til slutt kan leveres.

Merk at siden dere har mulighet for å skanne tegninger eller matematisk mellomregning så skal dere få 30 min ekstra til teknisk jobb med dette (import inn i PDF-fila).

Husk at mellomregning og kanskje også figurer kan hjelpe dere med å få delpoeng (selv om sluttsvaret ikke er helt riktig). Så lag en plan for hvordan dere skal få regning og evt. tegninger inn i dokumentet. Som nenvt i klassen: det er fult mulig at dere skriver deler av be...

2. des. 2020 16:54