Dette emnet er nedlagt

Semesterside for GEF1100 - Høst 2011

Minner om repetisjons-time i morgen! Begge foreleserne kommer og er tilgjengelig for spørsmål fra hele pensum. Det kan være lurt å forberede seg godt, og skrive ned spørsmål på forhånd.

Husk også å printe og ta med eksamenssettene som skal gjennomgås på gruppetimen, siden det ikke vil være mulig for gruppelærer å ta med til alle. Hvis det er spesielle oppgaver som du vil gå gjennom, så skriv gjerne mail til gruppelærer om dette.

24. nov. 2011 13:50

Da er den endelige lista med godkjente obligatoriske oppgaver (og dermed de som får ta eksamen) lagt ut. Vi har også lagt ut et løsningsforslag i form av obligen til Erik Marthinsen, som var svært godt løst. Alt dette finner dere under lenken "obliger" i mappen oblig 2 (her ). Om det er noen som ikke finner navnet sitt på lista, og som mener det burde vært der, så ta kontakt så fort som mulig.

21. nov. 2011 17:40

Det ligger nå ute en del gamle eksamenssett under undervisningsmateriale. På neste gruppetime (fredag 25/11) går vi gjennom så mange eksamensoppgaver som mulig (hopper over de vi gikk gjeonnom idag). Vi begynner med de nyeste først, og jobber oss bakover. Skriv gjerne mail på forhånd hvis det er spesielle oppgaver vi skal sette av tid til. Husk å printe oppgavesettene selv å ta med på timen!

18. nov. 2011 16:26