Semesterside for IN1000 - Vår 2020

113 av 138 som leverte en besvarelse fikk bestått.

25 fikk ikke bestått.

Det er laget to sensorveiledninger, én for programmeringsdelen og én for teoridelen.

9. juni 2020 16:55

Siste mulighet for å stille spørsmål. Etter dette møtet vil vi ikke svare på spørsmål om oppgaven. Opptak av lyden vil bli publisert i etterkant. Spørsmål stilles i 'chat'-en som melding til Henrik H. Løvold. Slik sikres anonymitet. Lenke til zoomrunden blir sendt til din UiO-epostadresse. Har du ikke mulighet til å delta, kan du sende inn spørsmålet på e-post før møtet, og høre på opptaket etterpå. Vi høres!

Henrik og Stein Michael

18. mai 2020 09:19

Hei,

Vi vil takke for godt oppmøte og gode spørsmål på dagens faglærerrunde. Ettersom spørsmål kan oppstå underveis og enkelte ikke hadde anledning til å delta i dag, har vi besluttet å sette opp ny faglærerrunde på fredag klokken 10. Oppmøte er som alltid frivillig, men vi vil oppfordre til å delta enten du har spørsmål eller ei.

En lenke til Zoom-møte vil komme til din UiO e-postadresse i god tid før møtet. Denne sendes ut av administrasjonen ved IFI til alle eksamensmeldte kandidater.

Lykke til med eksamen, så snakkes vi snart igjen!

Hilsen Stein Michael og Henrik

13. mai 2020 11:34

Vi vil ha en digital faglærerrunde på zoom onsdag 13. mai fra klokken 10.00. Spørsmål om oppgaven blir besvart her, slik at alle som er interessert kan høre på. Dette sikrer at alle får like mye faglig hjelp.

En invitasjon til zoommøtet med møteid og passord blir sendt til din UiO-epostadresse onsdag morgen.

Hvis du ønsker å teste programmet du lager, kan du finne en datafil med realistiske data ved å klikke her. Vi vil forklare mer om formatet på denne filen i faglærerrunden.

Lykke til!

Henrik og Stein Michael

12. mai 2020 14:29