Beskjeder

Publisert 4. des. 2018 10:14

Lysark

Ingen opptak dessverre.

Publisert 27. nov. 2018 21:29

Hei alle IN1050-studenter,

Vi regner med at de fleste er travle med forberedelser til IN1000, men vi minner om neste uke hvor vi skal ha siste innspurt frem mot eksamen fredag 7. desember.

 

Her er planen for neste uke:

Mandag 3/12 - kl. 15-17, Store Aud., KN

Gjennomgang av prøveeksamen med Helle og Maria i Store Aud., KN. Prøveeksamen er tilgjengelig i Inspera og vil strukturelt være identisk med ordinær eksamen. Så dette blir en viktig gjennomgang. Det blir ikke publisert opptak fra denne gjennomgangen, så send en medstudent for å ta notater om du ikke får deltatt selv. Prøveeksamen er også tilgjengelig her: http://folk.uio.no/joshi/inf1500/eksamen/. Vi oppfordrer alle til å gjøre et hederlig forsøk på å sette seg ned i fire timer og prøveregne uten hjelpemidler i...

Publisert 26. nov. 2018 21:16

Prøveeksamen er tilgjengeliggjort i Inspera og dere bør ha tilgang frem til gjennomgangen på mandag. Dere finner også en kopi av prøveeksamen på tradisjonelt oppsett her: eksamensoppgaver.

Publisert 11. nov. 2018 13:06

Minner om at mandagens plenum ikke går som ordinært, men at Maria og jeg vil være tilgjengelig i KN store auditorium for spørsmål om obligatorisk oppgave 4 eller annet med pensum :-) Det gjelder å være tidlig ute med alle spørsmål da både gruppelærere og vi plenumslærere går inn i eksamensperiode samtidig som dere, og derfor ikke vil være like tilgjengelige hele tiden. 

Dersom ingen møter opp den første halvtimen kommer vi til å gå, så kom fra 10:15 om dere vil ha hjelp. 

- Helle :-)  

Publisert 6. nov. 2018 18:38

Gruppetimen torsdag 8. november kl. 10.15 - 12.00 i seminarrom Pascal med Christopher er avlyst denne uken. Møt opp på en av de andre gruppetimene akkurat denne uken om du følger denne gruppen til vanlig.

Publisert 2. nov. 2018 18:03

Det blir plenumsundervisning og gruppetimer som normalt til uken, så møt opp mandag 5. november kl. 10.15 til plenum med Helle & Maria og bruk gruppetimene frem mot innlevering av oblig 4 til å få oppklart evt. spørsmål eller usikkerheter dere sitter inne med.

Publisert 16. okt. 2018 10:14

Gruppe 4 (ons. 17/10, seminarrom Pascal) er avlyst denne uken. Vi oppfordrer studenter som følger denne gruppetimen til vanlig om å delta på en av de fire andre gruppetimene.

Publisert 1. okt. 2018 14:02

Hei,

Vi fikk dessverre problemer med mikrofon under dagens plenum, så det blir ikke lagt ut noen podcast/lydopptak fra dagens time. 

Maria og Helle :-) 

Publisert 21. sep. 2018 08:48

Heihei, 

Plenumstimen førstkommende mandag vil handle om Analyse, derav første del vil være teoretisk repetisjon, og andre del vil være basert på et praktisk eksempel. Dette vil være veldig relevant for oblig 3, så komkom for en god start på neste innlevering!

Husk også å levere oblig 2 i god tid før fristen på søndag for å unngå stress og komplikasjoner i Devilry! 

Lykke til med innspurten og god helg :-)

Maria og Helle 

Publisert 21. sep. 2018 08:44

Under er litt div. notasjon som kan brukes i transkriberingen i oblig 2. Litt sent publisert, men bedre sent enn aldri ;)

‘ trykksterkt ord
.. kort pause
... pause
? spørrende intonasjon
= ord som forlenges
/ særskilt ord eller fremmedspråk
@ latter
[forklaring] lagt til av den som har transkribert for å forklare noe

Hilsen plenum

Publisert 10. sep. 2018 06:59

Denne uken er det Sundvollen-seminar for programstudenter ved Ifi. Det blir ingen plenumsundervisning på mandag og ingen ordinær forelesning på tirsdag. Vi skyver på pensum en uke slik at ingen går glipp av noe selv om de ikke får deltatt på Sundvollen.

Men for de som er på Ifi tirsdag 11. september blir det en gjennomgang med gruppelærerne Christopher Kløv Andersen og Andrea Ulshagen i Store Aud. fra kl. 10.15. De repeterer det viktigste vi har vært gjennom til nå og gir en tjuvstart på neste ukes tema: kvalitativ analyse.

Hvis dere er på Ifi anbefales det å møte opp da det er en super mulighet til å holde momentum oppe.

Gruppeundervisningen går som normalt denne uken.

Joshi

Publisert 15. aug. 2018 11:02

Timeplanen er oppdatert

Publisert 12. juli 2018 17:06

Velkommen til Institutt for informatikk og velkommen til studieprogrammet design, bruk og interaksjon.

Første forelesning blir mandag 20. august kl. 10.15. Forelesningssalen vår heter Store Auditorium og ligger i Kristen Nygaards hus. Merk at gruppeundervisningen også starter denne uken.

Pensum og undervisningsplan for semesteret presenteres på forelesningen. Dere behøver ikke å lese noe til denne første forelesningen, men kjøp gjerne pensumboka i løpet av fadderuka. Det er samme pensumbok som i fjor.

Skulle det være noe frem mot studiestart er det bare å kontakte oss på joshi@ifi.uio.no.

PS. Hvis du ønsker å bla gjennom gamle emnesider kan du titte på fjorårets emneside