Plan for siste uke i IN1050

Hei alle IN1050-studenter,

Vi regner med at de fleste er travle med forberedelser til IN1000, men vi minner om neste uke hvor vi skal ha siste innspurt frem mot eksamen fredag 7. desember.

Her er planen for neste uke:

Mandag 3/12 - kl. 15-17, Store Aud., KN

Gjennomgang av prøveeksamen med Helle og Maria i Store Aud., KN. Prøveeksamen er tilgjengelig i Inspera og vil strukturelt være identisk med ordinær eksamen. Så dette blir en viktig gjennomgang. Det blir ikke publisert opptak fra denne gjennomgangen, så send en medstudent for å ta notater om du ikke får deltatt selv. Prøveeksamen er også tilgjengelig her: http://folk.uio.no/joshi/inf1500/eksamen/. Vi oppfordrer alle til å gjøre et hederlig forsøk på å sette seg ned i fire timer og prøveregne uten hjelpemidler i forkant for best utbytte.

Mandag 3/12 - kl. 17-18, kantina, OJD

Pizza etter gjennomgang av prøveeksamen til alle som melder seg på her: https://skjema.uio.no/107805. Påmeldingsfrist er mandag kl. 10.00.

Tirsdag 4/12 - kl. 10-12, Store Aud., KN

Joshi går gjennom hvordan sensorer leser oppgaven, hva som forventes av svar og dybde på de ulike delene, samt tips om hva som typisk skiller de ulike karakterene fra hverandre. Det blir ikke gjort opptak fra denne sesjonen, så send en medstudent om du ikke kan delta selv. Og dette blir siste fellessamling før eksamen, så vi oppfordrer alle til å prioritere disse to dagene.

Onsdag 5/12 - Euclid, 3. etg

Vi tenkte å være tilgjengelige på programrommet til DESIGN (Euclid) denne dagen for å besvare spørsmål knyttet til IN1050 eller IN2020. Det er ikke sikkert dette blir nødvendig så vi avventer med å fastsette et tidspunkt, men vi stiller oss til disposisjon denne dagen om dere har behov for individuell eller gruppebasert gjennomgang av noe før eksamen. Hvis noen har besvart tidligere eksamensoppgaver og ønsker at vi skal lese gjennom slik en sensor ville gjort gjør vi gjerne det også. Vi har tilgang til grupperom/kontor i nærheten om det foretrekkes. Bare ta kontakt for å avtale!

Fredag 7/12 - Eksamen kl. 09.00 i Silurveien.

Håper alle stiller klare til en siste innsats før eksamen i neste uke. Bare ta kontakt i mellomtiden om dere har spørsmål, og masse lykke til på fredag!

Publisert 27. nov. 2018 21:29 - Sist endret 27. nov. 2018 21:29