Oppdatering og påminnelse

Siste frist for å levere oppgaver fra kapitlene 7, 8, og 9, er i dag. Her kommer en liten oppdatering og påminnelse!

Anbefalt progresjon og innleveringsoppgaver

I løpet av denne uken bør du har kommet omtrent halvveis i læreboken, det vil si til kapittel 12, og siste frist for å levere oppgaver fra kapitlene 7, 8 og 9, er i dag, fredag 28. september.

Nettkurset

Vi har i dag oppdatert nettkurset med noen små tekniske forbedringer. Dersom du finner feil eller har forslag til forbedringer, send en e-post til rantonse@ifi.uio.no, eller ta kontakt via Slack.

Fredagstreff

For dere som vil, inviterer vi fortsatt til frivillige «fredagstreff» der du kan treffe andre IN1150-studenter og en eller flere rettere/orakler/kursansvarlige. Dette er et fint sted for å jobbe med oppgaver sammen med andre studenter og få hjelp med faglige spørsmål. Neste fredagstreff er fredag 5. oktober.

Tidspunkt: 14.15–16.00
Sted: Seminarrom Caml (rom nr 3438) i 3. etasje i Ole-Johan Dahls hus

Slack

Vi er nå litt over 60 som bruker Slack til spørsmål og svar. Det er helt frivillig å være med, men her kan du stille faglige (og andre) spørsmål, og det er lov å spørre om alt. Vi er flere som er klare til å hjelpe, og vi skal prøve å svare rimelig raskt. Vi ønsker også gjerne at du som medstudent er med på å svare på spørsmål og delta i de faglige diskusjonene.

Lykke til videre, og god helg!

Publisert 28. sep. 2018 20:34 - Sist endret 28. sep. 2018 20:34