Semesterside for IN1150 - Høst 2018

Eksamen er over, og vi håper at dere alle har lært masse i løpet av denne høsten!

Vi oppfordrer alle på det sterkeste til å svare på Fagutvalgets kursevalueringhttps://nettskjema.no/user/invitation/list.html (Logg inn med ditt UiO-brukernavn og -passord.) Dette er veldig viktig for at vi som underviser kan få tilbakemelding på hvordan vi kan gjøre kurset bedre, og det gjelder spesielt for oss i IN1150 fordi vi tilbyr kurset som et rent nettkurs.

Et løsningsforslag til eksamen er nå lagt ut. Dette er et første utkast til løsningsforslag, og det vil bli oppdatert i løpet av noen uker. Hvis du finner feil eller har forslag til forbedringer, send en e-post til rantonse@ifi.uio.no.

Takk for følget!

30. nov. 2018 18:49

Vi har nå lagt ut vårens eksamen som en prøveeksamen i Inspera for at du skal kunne teste ut og få erfaring med hvordan eksamenssituasjonen blir. Logg inn på Inspera og test deg selv. Prøveeksamen vil være tilgjengelig frem til eksamen 27. november.

7. nov. 2018 14:00

Nettkursvarianten av IN1150 nærmer seg slutten, og her kommer en liten oppdatering og påminnelse!

Det er nå siste uke med innleveringsoppgaver, og siste frist er fredag 2. november kl. 23.59. Hvis du har tidligere oppgaver som du ønsker å få rettet, er det fremdeles mulig å sende en e-post til en av retterne og spørre, men du bør ikke vente altfor lenge. Grunnen  er at vi snart må sende eksamenslister til instituttet.

Vi inviterer fortsatt til frivillig «fredagstreff» der du kan treffe andre IN1150-studenter og en eller flere rettere/orakler/kursansvarlige. Neste fredagstreff er fredag 2. november kl. 14.15, som vanlig på seminarrom Caml (rom nr 3438) i 3. etasje i Ole-Johan Dahls hus.

Det er også fremdeles mulig å spørre om hva som helst, og se/svare på andres spørsmål, via Slack.

Lykke til videre!

31. okt. 2018 13:24

Siste frist for å levere oppgaver fra kapitlene 7, 8, og 9, er i dag. Her kommer en liten oppdatering og påminnelse!

Anbefalt progresjon og innleveringsoppgaver

I løpet av denne uken bør du har kommet omtrent halvveis i læreboken, det vil si til kapittel 12, og siste frist for å levere oppgaver fra kapitlene 7, 8 og 9, er i dag, fredag 28. september.

Nettkurset

Vi har i dag oppdatert nettkurset med noen små tekniske forbedringer. Dersom du finner feil eller har forslag til forbedringer, send en e-post til rantonse@ifi.uio.no, eller ta kontakt via Slack.

Fredagstreff

For dere som vil, inviterer vi fortsatt til frivillige «fredagstreff» der du kan treffe andre IN1150-studenter og en eller flere rettere/orakler/kursans...

28. sep. 2018 20:34

I løpet av denne uken bør du ha kommet til kapittel 7, og siste frist for å levere oppgaver fra kapitlene 1, 2 og 3, er i morgen, fredag 14. september.

Husk at vi har laget en anbefalt studieprogresjon. Det er ikke nødvendig at du følger denne, men det er viktig at du arbeider jevnt slik at du rekker å komme gjennom alt før eksamen. En annen grunn til at det er viktig å holde tempoet oppe, er at vi har satt opp tidsfrister for når du kan levere oppgaver og få dem rettet. På siden med innleveringer finner du en oversikt og innleveringsoppgavene og -fristene.

Nettkurset blir også stadig oppdatert. Hvis du finner feil eller har forslag til forbedringer, send en e-post til ...

13. sep. 2018 09:32