Semesterside for IN1150 - Vår 2020

Dersom du ikke har svart på spørreundersøkelsen, gjør det! Dette gjelder særlig dere som ikke kommer på fellestimene. Det er bare å logge inn på https://nettskjema.no/, så vil man se skjemaet der, fordi alle som er oppmeldt i kurset er invitert. Dersom du ikke har tilgang, ta kontakt. På fredag kl. 10.15 snakker vi om resultatet.

Temaet for denne uken

Denne uken handler det om funksjoner (kapittel 7) og mer mengdelære (kapittel 8). På onsdag kl. 14.15 kommer Andreas Nakkerud og regner oppgaver og snakker mer om uendelighet. På fredag kl. 10.15 begynner vi med kapittel 9 (induktivt definerte mengder) og 10 (rekursive funksjoner). Det er akkurat nå kurset begynner å bli noe mer intenst, og de...

18. feb. 2020 15:43

Denne uken handler det om kapittel 5 (bevismetoder) og 6 (relasjoner) i IN1150. Kom på fellestime for oppgaveregning og repetisjon!

Spørreundersøkelse

På fredag sendte vi ut en liten spørreundersøkelse for å få tilbakemelding om kurset, spesielt om hvordan vi kan gjøre undervisningen bedre for deg og hvordan vi bør bruke fellestimene og gruppeundervisningen. Det er fortsatt under halvparten som har svart, og særlig gjelder det dere som ikke kommer på fellestimene. Vi håper at du deltar!

Noen tips

  • Ikke fokuser kun på innleveringsoppgavene! Meningen med disse oppgavene er å få flest mulig til å jobbe jevnt og hardt helt fra begynnelsen av, at man skal kunne få individuell tilbakemelding på det man gjør og at man skal lære. Dersom du får godkjent...
12. feb. 2020 11:23

Denne uken begynner gruppeundervisningen for fullt, og første innleveringsfrist er allerede på torsdag. Her kommer en liten oppdatering!

Litt om fredagstimene, onsdagstimene og progresjonen

Vi har begynt på et opplegg hvor fredagstimene brukes til å repetere og gjennomgå to nye kapitler i boken, og hvor den neste uken, fra mandag til torsdag, brukes til å fortsette på disse to kapitlene: regne oppgaver, gå på gruppeundervisning, gå på fellestimen på onsdag, og deretter levere en oppgave på torsdag. For eksempel begynte vi nå med å gjennomgå kapittel 1 på fredag, og vi kommer til å raskt gjennomgå kapittel 2 på onsdag, i tillegg til å regne noen oppgaver og svare på spørsmål....

28. jan. 2020 12:51

Velkommen til IN1150 - Logiske metoder ved Institutt for informatikk, for våren 2020! Her følger litt praktisk og nyttig informasjon om kurset du møter dette semesteret.

Semestersiden

Alle viktige beskjeder og blir lagt ut på denne siden, så sjekk den regelmessig. Dette er den eneste siden du trenger å sjekke for å være oppdatert om hva som skjer i kurset. Mer informasjon, om innleveringsoppgaver og gruppeundervisning, kommer snart.

Pensum

Pensum i kurset er læreboken «Logiske metoder: kunsten å tenke abstrakt og matematisk» (Universitetsforlaget, 2014). I tillegg anbefales «Studiebok til Logiske metoder» (Universitetsforlaget, 2017). Se pensumsiden for mer informasjon.

Timeplan og progres...

8. jan. 2020 11:23