Avslutnings-Zoom-fest 14. mai

Takk til alle som ble med på gjennomgangen av prøveeksamen i dag, spesielt dere som hadde på kamera og dere som bidro med spørsmål og svar. Vi fortsetter gjennomgangen med oppgave 4 og 5 i morgen, torsdag 14. mai kl. 13.15, med en myk overgang til avslutnings-Zoom-festen rundt kl. 14.15. Løsningsforslagene til oppgave 1, 2 og 3 ligger her og vil oppdateres etter gjennomgangen.

I god tradisjon arrangerer vi en avslutningsfest i IN1150, og alle som tar IN1150 inviteres herved til en faglig-sosial avslutnings-Zoom-fest (med premier) torsdag 14. mai kl. 14.15–16.00.

Dette markerer kurset er over og at eksamen er rett rundt hjørnet, bare åtte dager unna. Vi planlegger en ettermiddag med eksamenstips, miniforedrag, konkurranser og annen faglig moro. Fagansvarlig, gruppelærerne, rettere og andre knyttet til kurset vil være tilstede, og alle er hjertelig velkomne. Noen av miniforedragene under planlegging handler om Scheme, Enigma-maskinens kombinatorikk, Coq, Minecraft, sjonglering, programmering av utsagnslogikk, og visualiseringer. Også kommer den ene av de to som har laget årets hjemmeeksamen til å intervjue den andre om nettopp det. Vi kommer også til å dele ut ti gavekort à 300 kr til Akademika til ti heldige vinnere! Mer informasjon kommer her så fort det er klart.

Vi har laget et enkelt påmeldingsskjema for deg som vil være med. Det er frivillig å fylle det ut, men for å være med i trekningen av premier og delta i noen av konkurransene er det nødvendig å fylle det ut. Skjemaet vil være åpent frem til kl. 14.00 torsdag den 14. mai.

Påmeldinghttps://nettskjema.no/a/in1150-avslutning-2020

Zoom-lenken, som gjelder både for gjennomgang av prøveeksamen og avslutningsfesten, får du på e-post når du melder deg på.

Det er frivillig å ha på kamera under avslutningsfesten, men vi tror det blir mye hyggeligere med kamera på. Jo flere, jo bedre! Vi deler til og med ut en premie den den (eller de) med best kostyme. 🎉

Velkommen!

Publisert 13. mai 2020 23:56 - Sist endret 13. mai 2020 23:57