Spørreundersøkelse og kort oppdatering

Denne uken handler det om kapittel 5 (bevismetoder) og 6 (relasjoner) i IN1150. Kom på fellestime for oppgaveregning og repetisjon!

Spørreundersøkelse

På fredag sendte vi ut en liten spørreundersøkelse for å få tilbakemelding om kurset, spesielt om hvordan vi kan gjøre undervisningen bedre for deg og hvordan vi bør bruke fellestimene og gruppeundervisningen. Det er fortsatt under halvparten som har svart, og særlig gjelder det dere som ikke kommer på fellestimene. Vi håper at du deltar!

Noen tips

  • Ikke fokuser kun på innleveringsoppgavene! Meningen med disse oppgavene er å få flest mulig til å jobbe jevnt og hardt helt fra begynnelsen av, at man skal kunne få individuell tilbakemelding på det man gjør og at man skal lære. Dersom du får godkjent en bolk, eller til og med gjør alle oppgavene som står oppført, er ikke dette nødvendigvis nok for å mestre kurset.
  • Ikke gi opp! Dersom du syns en definisjon eller oppgave er vanskelig, ta en pause og les den på nytt litt senere. Det er mye som vil falle på plass litt sånn etter hvert.
  • Snakk om faget! Snakk med venner, foreldre, gruppelærere, og deg selv, om hva du lærer. Det å snakke om det gjør at du fort forstår hva det er du ikke forstår.

IN1150-café på fredager

Vi ønsker alle velkommen til IN1150-kafé på fredager kl. 15.15 i Escape. Dette er et faglig-sosialt tilbud som vi har god erfaring med fra tidligere semestre. Vi møtes og løser oppgaver, snakker sammen, drikke kaffe og spiller spill.
 

Publisert 12. feb. 2020 11:23 - Sist endret 12. feb. 2020 11:24