Semesterside for IN1150 - Vår 2021

Nå er vi midt i første uke, og gruppeundervisningen er i full gang. Her kommer en liten oppdatering og noen påminnelser. Sørg for at du leser hele beskjeden slik at du får med deg alt.

Tilgang til Devilry

https://devilry.ifi.uio.no

Alle innleveringene skal gjøres i innlevering- og tilbakemeldingssystemet Devilry. Det er ikke alle som har fått tilgang til IN1150 i Devilry ennå, og det gjelder spesielt de som ble oppmeldt i kurset etter 15. januar. Hvis dette gjelder deg og du ikke har tilgang ennå, må du straks sende en e-post (fra din UiO-e-postadresse) til studieinfo@ifi.uio.no og si ifra.

Første innleveringsoppgave

https://www.uio.no/studier/emner/matnat/ifi/IN1150/v21/innlevering...

20. jan. 2021 13:54

Denne uken begynner vi på mengdelære (kapittel 1) og utsagnslogikk (kapittel 2) og gruppeundervisningen begynner! Kurset er dermed i gang for fullt. Her kommer en liten oppdatering og noen påminnelser.

Fellestimer mandager 10.15–12.00

Vi begynner i dag et opplegg hvor fellestimen på mandager brukes til å introdusere sparke i gang ukens tema. Her er tanken at kan du komme uten å være spesielt forberedt. Det vil ikke bli sagt noe viktig her som du ikke finner i boken eller i nettkurset, så dersom du ikke trenger en slik introduksjon, trenger du ikke å komme. Selve forelesningene over bokens kapitler finner du i nettkurset som korte videoer etterfulgt av oppgaver.

Gruppeundervisningen begynner

https://www.uio.no/studier/emner/matnat/ifi/IN1150/v21/gruppeundervisning/

Resten av uk...

18. jan. 2021 09:34

Et redigert og noe forkortet opptak av gårsdagens fellestime ligger nå på YouTube (og med lenke i timeplanen).

Vi møtes igjen via Zoom mandag kl. 10.15. Da begynner vi på kapittel 1 og 2, som handler om mengdelære og utsagnslogikk. Zoom-lenken finner du i timeplanen.

Vi har bestemt at all ordinær undervisning blir digital i uken 18.–22. januar. Detaljert informasjon om hva du kan forvente på de ulike gruppene kommer innen mandag. Da får du også informasjon om obligatorisk innleveringsoppgaver.

Med ønske om en god helg!

15. jan. 2021 19:59

Velkommen igjen til IN1150 – Logiske metoder ved Institutt for informatikk, for våren 2021. Her kommer mer nyttig og praktisk informasjon. (Dette ble også sendt på e-post tidligere i dag.)

Semestersiden

https://www.uio.no/studier/emner/matnat/ifi/IN1150/v21

Alle viktige beskjeder blir lagt ut på semestersiden, så sjekk den regelmessig. Dette er den eneste siden du trenger å sjekke for å være oppdatert om hva som skjer i kurset. Mer informasjon, spesielt om innleveringsoppgaver og gruppeundervisning, kommer snart.

Timeplan, fellestimer og gruppeundervisning

https://www.uio.no/studier/emner/matnat/ifi/IN1150/v21/timeplan/

Det å ta IN1150 krever mye...

13. jan. 2021 21:12

Velkommen til IN1150!

Første fellestime blir torsdag 14. januar kl. 12:15 via Zoom. Da vil du få informasjon om kursopplegget for denne våren, og vi begynner sakte men sikkert med kapittel 0 i Logiske metoder. Mer informasjon om Zoom og annet kommer innen onsdag.

Men, du kan og bør allerede nå lese kapittel 0 og se på forelesningene og gjøre oppgavene i nettkurset på https://logiskemetoder.no/nettkurs/. Vi kommer til å bruke nettkurset aktivt gjennom hele semesteret.

På mandag 18. januar begynner vi med kapittel 1 og 2, og vi vil fra da av dekke to kapitler per uke.

Vel møtt!

10. jan. 2021 21:16

Velkommen til IN1150 - Logiske metoder ved Institutt for informatikk for våren 2021. Her kommer det snart mer informasjon. Dersom du er utålmodig og har lyst til begynne allerede nå, les videre!

Semestersiden

Alle viktige beskjeder og blir lagt ut på denne siden, så sjekk den regelmessig. Dette er strengt tatt den eneste siden du trenger å sjekke for å være oppdatert om hva som skjer i kurset. Informasjon om innleveringsoppgaver, aktiviteter og undervisning kommer her.

Pensum

Pensum i kurset er læreboken «Logiske metoder: kunsten å tenke abstrakt og matematisk» (Universitetsforlaget, 2014). I tillegg anbefales «Studiebok til Logiske metoder» (Universitetsforlaget, 2017). Se pensumsiden for mer informasjon.

Nettkurset

Vi har i løpet av mang...

24. nov. 2020 12:53