Innkjøpsliste

 

MERK: Raspberry Pi model 3 B+ kan også brukes, men undervisning og eksempler vil ta utgangspunkt i Raspberry Pi 4 model B.

Strengt nødvendig

Alt av innkjøp spesifisert over kan også skaffes fra andre butikker og lenkene er ment som eksempler på hva som brukes av forelesere. Det viktigste å passe på er at man får riktig modell, Raspberry Pi 4 model B!

Ekstrautstyr

I tillegg til selve maskinvaren spesifisert over er det også nødvendig med skjerm, tastatur og mus for å kunne bruke maskinen. Dette er utstyr som finnes på UiO og kan benyttes av studenter. Det finnes utstyr i tredje etasje hvor man kan sette opp maskinen og koble til.

Merk: Tastatur og mus er fjernet fra termstuene pga. smittevern. Vi anbefaler derfor at dere tar med egen mus og eget tastatur. Dere kan alternativt låne tastatur og mus fra resepsjonen i 1. etasje, men vær klar over at de har begrenset lager.

Hvis dere går til anskaffelse av Raspberry Pi 3 model B+, må dere også kjøpe en HDMI ledning for å kunne koble til monitor på termstuene, som kun er satt opp med micro-HDMI.