Dette emnet er nedlagt

Semesterside for IN3100 - Vår 2019

Da nærmer det seg den avsluttende presentasjonen. Jeg har lagt ut noen tips om innholdet i denne presentasjonen og en detaljert tidsplan for når de ulike gruppene skal presentere. Dere finner dette dokumentet i mappa for obliger.

Vi begynner klokka 09.00 på tirsdag 28. og det hele skjer i seminarrom Java.

20. mai 2019 12:31

Avslutningen av dette semesteret ble slett ikke som jeg hadde tenkt. Før påske ble jeg syk. Etterhvert ble det konstatert at jeg hadde utvikla en kraftig lungebetennelse som har satt meg ut i nærmere fire uker nå. Følgelig måtte jeg avlyse to av de selvvalgte forelesningene som var satt opp. Jeg er fortsatt ikke helt frisk igjen, men klar for en oppsummeringsforelesning i morgen. Vanlig tid og vanlig sted. Kake kommer.

Alt for seint oppdaget jeg at jeg ikke hadde lagt ut notatet om den gode prosjektrapporten. Notatet sier en del om hva vi er etter når vi bedømmer om en prosjektrapport er mer eller mindre vellykket. Når jeg legger ut dette notatet nå er det i håp om at dere allerede er ferd med å avslutte vellykkede prosjekter som dere har hatt godt læringsutbytte av å jobbe med. I den grad notatet nå, bare ei drøy uke før levering, kan ha noen verdi for dere, er det kanskje som en slags sjekkliste. Dere finner uansett n...

7. mai 2019 09:22

Beklager at jeg avlyste forelesningen i går. Jeg måtte holde senga på grunn av feber, hosting og nysing. Neste forelesning er onsdag etter påske. Det er semesterets nest siste.

Hvis det er noen som har spørsmål angående framdriften av prosjektrapporten, som de vil ha svar på før påske, kan dere sende meg en e-post. Jeg leser denne fram til lørdag denne uka. 

Ha en riktig god påske!

11. apr. 2019 08:03