Semesterside for IN3160 - Vår 2020

Canvas

Dette emnet bruker Canvas i undervisningen. Se tips og veiledninger for Canvas.

Logg på Canvas

Hei!

Takk for et merkelig semester!
Jeg har lagt ut løsningsforslag/sensorveiledning til årets eksamen i eksamensøvingsmappen (krever innlogging). I denne ligger det også beskrivelse av feil som har gått igjen blant flere, så ta gjerne en kikk.

Lykke til videre i studiene og god sommer!
-Yngve

3. juli 2020 12:50

Hei. 
Her er noen flere pekere på hvordan eksamen blir i praksis.
Det er ikke noe veldig spennende nytt, men en presisering av hva som har vært sagt tidligere, som nå er mulig etter at vi har gått gjennom prosessen med å lage oppgavene. 

1: Oppgavetekstene er skrevet inn i inspera, og de vil foreligge som en egen pdf-fil. Pdf-filen vil nok være hakket bedre lesbar, siden inspera ikke har monospace fonts og highlighting/ farger tilgjengelig i oppgavevinduet. Ellers vil innholdet i pdf- og inspera være likt / redundant.   


2: Eksamen vil blant annet ha oppgaver der dere skal skrive egen kode. Denne koden skal skrives inn i egne kodefelt, på samme måte som dere har gjort på tidligere eksamener i programmering. Inspera har fremdeles ikke noe verktøy for å highlighte VHDL kode, så kodefeltet vil være et "generisk" programmeringsfelt. Det betyr at feltet har en monospace font, men ikke noe mer....

23. mai 2020 08:27

Hei

Jeg har gått gjennom alle som har fått godkjent oblig 7 sine obliger, og kommentert slik jeg ble bedt om i QnA. 

De som har greie ASM diagrammer har ikke fått kommentarer. Mange burde nok vært levert på ny, så det vil være verdt å ta en titt.

Jeg har ikke gått gjennom funksjon, bare om reglene for ASM er fulgt. 

Den kommentaren som går igjen oftest er 

"Prøv å la alle mealy og moore bokser ha inngang fra topp og utgang under. Avgjørelsesbokser bør ha inngang fra topp og utgang på sidene eller under. Det vil gjøre diagrammet lettere og raskere å lese."

Det i seg selv er ikke en feil, men det er lett å gjøre feil dersom man ikke følger den. 

Videre er det mange som ikke lar en ASM blokk lede til en ny ASM blokk. 
en ASM blokk skal alltid starte med en moore-boks fulgt av avgjørelsesbokser og eventuelle mealy bokser. Stiene ut av disse boksene kan ikke lede til avgjørelser i an...

30. apr. 2020 11:17