Beskjeder

Publisert 8. juni 2021 10:34

Hei,

Da står eksamen snart for tur. Her er noen tips: 1) Les oppgavene nøye og gjør noen korte notater før du løser oppgavene, 2) Løs oppgavene i den rekkefølgen de er satt opp (ikke slå sammen oppgaver), 3) Sjekk at du har løst alle oppgaver før du leverer inn, 4) Lever inn besvarelsen, og 5) Celebrate! Du skal levere besvarelsen som en enkel PFD fil i Inspera.

Ønsker deg lykke til!

Asle

Publisert 26. apr. 2021 08:28

Hei,

Denne økten bruker vi på plenums- og gruppeveiledning på prosjektoppgaven. Dere presenterer prosjektet så langt dere har kommet. Vi diskuterer og gir hverandre tilbakemelding.

Vi sees,

Asle

Publisert 19. apr. 2021 09:54

Hei,

Denne økten er satt av til å se på hvordan vi kan kommunisere høyteknologi til målgruppene i markedet.

Mvh Asle

Publisert 1. apr. 2021 09:29

Hei,

Ønsker alle en riktig god påske og ser frem til å treffes igjen mandag den 12 april. Det blir Zoom forelesning den dagen også men la oss håp at vi alle klarer å redusere smitten slik at vi kan møtes på campus før semesteret er over.

Masse hilsen

Asle

Publisert 27. mars 2021 00:13

Hei dere, da har alle fått tilbakemelding på oblig 2. Kjempegodt jobbet, arbeidet dere har gjort i denne oppgaven vil definitivt være til hjelp på prosjektoppgaven! :D

Publisert 20. mars 2021 16:50

Hei,

Har deres gruppe i prosjektoppgaven plass til og mulighet til å ta imot én student til?:)

Det er en hektisk hverdag vi er i, så jeg håper at dersom noen kan så sender de mail til meg:

ludvigan@uio.no

Publisert 17. mars 2021 11:27

Hei,

Neste uke er satt av til plenums- og gruppeveiledning på prosjektopgpaven. Økten blir digial på Zoom. Jeg holder en kort innledning og så gir dere en 10 min ppt presentasjon på:

- Hvilket utgangspunkt er valgt for å løse prosjektoppgaven.

- Gi en beskrivelse av mikro-omgivelsene til den valgte høyteknologibedriften: bedriften, markeder, produkter/tjenester og konkurrenter.

Vi gir hverandre innspill som kan tas med i videre arbeid. Ha en fortsatt fin uke og sees på Zoom på mandag neste uke!

Asle

Publisert 14. mars 2021 16:54

Hei,

Denne uken skal vi se på distribusjon som virkemiddel i markedsføring av høyteknologi og innovasjon. Mot slutten av økten ser vi også på prosjektoppgaven samt hva dere skal presentere i uke 12.

Vi sees,

Asle

Publisert 11. mars 2021 15:19

Hei, dersom du mangler gruppe til prosjektoppgaven så send meg mail:

ludvigan@uio.no

Publisert 9. mars 2021 11:52

Hei,

Det virker som at UiO har et nytt design for nettsiden sin. Lenkene til oppgavene og obligatoriske oppgaver finnes nå nederst på siden, hvis dere ikke lenger ser dem øverst. Bare sier ifra siden jeg selv syns de var vanskelige å finne.

Vennlig hilsen
Ludvig

Publisert 5. mars 2021 08:03

Hei,

Denne uken fortsetter vi å se på produkt som markedsaktivitet. Vi skal også se på prosjektoppgaven. IFI har valgt ut noen emner som undervises på campus for å gjøre seg erfaring om hvordan det fungerer. Vi må derfor vente litt til før vi kan møtes på campus og undervisningen denne uken går derfor på Zoom.

Vi sees :-)

Mvh Asle

Publisert 28. feb. 2021 11:22

Hei,

Denne uken skal vi begynne å se på markedsaktivitetene for en høyteknologibedrift og vi starter med produkt.

Mvh Asle

Publisert 23. feb. 2021 23:20

Hei alle sammen!

Nå har jeg gitt tilbakemelding på alle obligatoriske oppgaver! Det har vært interessant å lese en så variert mengde obliger hvor nivået likevel er såpass høyt! Godt jobbet! :D

Jeg håper alle medlemmer på alle grupper tar en titt på tilbakemeldinger (ikke bare på sine egne deloppgaver dersom gruppen har fordelt oppgavene) og tar lærdommen med seg til oblig 2, lykke til videre! :)
 

Vennlig hilsen
Ludvig

Publisert 21. feb. 2021 16:20

Hei,

Denne uken skal vi gå litt dypere inn på beskrivelse og analyse av høyteknologikundene. Mot slutten av timen ser vi på obligatorisk oppgave 2. Vi sees!

Mvh Asle

Publisert 15. feb. 2021 11:04

Hei,

Dagens forelesningsøkt vil også foregå på Zoom og du finner linken i timeplanen. Vi fortsetter å se på markedsundersøkelser i høyteknologimarkeder. Vi ser også på obligatorisk oppgave II.

Vi sees, Asle

Publisert 11. feb. 2021 08:28

Hei, dere!

Dere kan nå levere obligatorisk innlevering 1 på devilry, mappen er åpnet.

Det skal være mulig å lage "gruppene" deres inne på Devilry ved å klikke på en knapp øverst til venstre som sier "Group details" eller noe lignende, og så skrive inn hverandres UiO-brukernavn for å sende invitasjon til vedkommende.

Skriv vennligst navn og brukernavn øverst i oppgaveteksten deres uansett. Hvis den funksjonen om å lage grupper ikke fungerer, så bare la én person levere, så lenge alles navn og brukernavn er i oppgaveteksten.

Publisert 8. feb. 2021 11:04

Hei,

Denne uken skal vi se på et utvalg av markedsundersøkelser for høyteknologibedrifter.I tillegg får vi en kort presentasjon avSAP Next-Gen Norway...en fin mulighet for deg til å få kontakt med industri.

Vi sees,

Asle

Publisert 8. feb. 2021 11:01

Hei,

Denne uken ser vi på temaet Partnerskap, allianser og kunderelasjoner. Vi bruker også litt tid mot slutten og ser på obligatorisk oppgave 1.

Mvh Asle

Publisert 8. feb. 2021 11:00
Hei,

Denne uken skal vi se på temaene strategisk markedsplanlegging og karakteristiske trekk ved høyteknologibedrifter. Disse temaene er relevant for obligatorisk oppgave 1.

Ha en fin uke!

Vi sees,

Asle

Publisert 25. jan. 2021 10:09

Hei, dersom noen mangler gruppe til obligatorisk oppgave så kan dere sende melding til meg (gruppelærer) på epost.

ludvigan@uio.no

Jeg kommer sannsynligvis til å dele inn i grupper på 2-3 personer, og kommer til å sende dere en epost slik at dere har hverandres UiO-email og kan kontakte hverandre og da starte å samarbeide om innleveringen.

Publisert 21. jan. 2021 15:01

Hei,

Vi har fått spørsmål angående språk som kan benyttes på oblig, prosjektoppgave og eksamen. Følgende språk kan benyttes: Norsk, dansk, svensk og engelsk.

Mvh Asle

Publisert 20. jan. 2021 21:15

Hei, bare en kort beskjed om at jeg nå har tilgang til å redigere timeplanen, så fremtidig informasjon slik som eventuelle Zoom-linker til gruppetimene blir lagt ut der!

- Ludvig

Publisert 18. jan. 2021 18:36

Join Zoom Meeting
https://uio.zoom.us/j/63163500003

Meeting ID: 631 6350 0003

 

Hei, jeg har fortsatt ikke fått tilgang til timeplanen, så linken kommer her i stedet. Merk at dere må være logget inn med UiO-bruker for å få tilgang til rommet.

Sees i morgen!

Publisert 13. jan. 2021 20:30

Hei, dette er gruppelæreren i emnet.

Etter dagens pressekonferanse ble det kjent at gruppetimen vår 19. januar skal være digital, og skal da foregå over Zoom. Dette gjelder foreløpig kun gruppetimen 19. januar, og ikke resten.

Asle har visst allerede mulighet til å redigere timeplanen, men det har ikke jeg. Jeg skal legge ut Zoom-link i timeplanen når jeg får tilgang.

Selv om den blir digital så håper jeg å se så mange som mulig i årets første gruppetime!:)

 

Vennlig hilsen
Ludvig

Publisert 13. jan. 2021 18:56

Hei,

Denne uken skal vi se på temaene strategisk markedsplanlegging og karakteristiske trekk ved høyteknologibedrifter. Disse temaene er relevant for obligatorisk oppgave 1 som deles ut samme dag. Ha en fin uke!

Vi sees,

Asle