Konkurranser

For å gjøre kurset litt mer spennende, har vi noen konkurranser. Alle som er oppmeldt i kurset kan være med, og det er helt frivillig.

Finn en feil - INF1080-dusørjakt

Vinneren av denne konkurransen blir den som finner flest feil i undervisningsmaterialet i løpet av semesteret. Her er alt lov: tenkefeil, fasitfeil, skrivefeil, upresisheter, begreper som ikke er definert godt nok, etc. Premissene er kun at undervisningsmaterialet er publisert på siden med undervisningsmateriale og at du kan argumentere for hva feilen er og hvorfor den er der. For å delta, send en e-post til inf1080-ansvarlige@ifi.uio.no med emnet "INF1080, jeg fant en feil!".

Navn Antall feil/forbedringer funnet
Natalia 6
Christian 4
Lars 3
Kristine 3
Nina 2
Agnar 1
Eirik 1

Klikkerlotteri

Hvert klikkersvar, både riktige og feil svar, teller med i trekningen av denne konkurransen. (Hvis du, mot formodning, ikke vil delta i denne konkurransen, så send en e-post til inf1080-ansvarlige@ifi.uio.no.)

Flest korrekte klikkersvar

De ti med flest korrekte klikkersvar i løpet av semesteret er med i trekningen av denne konkurransen. (Hvis du, mot formodning, ikke vil delta i denne konkurransen, så send en e-post til inf1080-ansvarlige@ifi.uio.no.)

Flest poeng for innleveringer

De ti med flest poeng for de obligatoriske innleveringsoppgavene (av maksimalt 144 poeng) er med i trekningen av denne konkurransen. (Hvis du, mot formodning, ikke vil delta i denne konkurransen, så send en e-post til inf1080-ansvarlige@ifi.uio.no.)

Av Roger Antonsen
Publisert 22. aug. 2013 10:30 - Sist endret 29. nov. 2013 12:47