Semesterside for INF3700 - Vår 2016

Jeg har laget et lite notat om den muntlige presentasjonen. Noen lurte litt på innholdet i den og jeg har skrevet litt som kan gi dere noen hint. Dette handler også om om en situasjon preget av en viss frihet og rom for gruppenes kreativitet. Ikke vær redd for at det finnes en bestemt, veldig streng mal som jeg bedømmer presentasjonene opp mot. Lykke til. Gleder meg til å høre på dere. 

Notatet er i mappen for eksamen og obliger.

20. mai 2016 16:32

Har lagt ut opplysninger om sted og plan for gjennomføring av muntlig presentasjon. Ut fra innkomne ønsker er det foretatt noen rokkeringer i rekkefølgen på gruppenes presentasjon. Håper alle gruppenes ønsker nå er ivaretatt. Hvis ikke ber jeg om at dere raskt gir beskjed til meg via e-post. Vi begynner altså halv ni og er ikke ferdig før nærmere seks. Det blir en litt hard dag, særlig for sensor og undertegnede som skal være tilstede hele dagen. Men det pleier å være god stemning og faglig spennende innhold på denne dagen. Håper dere ser fram til det med forventning mer enn gruing.

Jeg ønsker lykke til med innspurten på prosjektet. Innleveringsfrist er som alle vet fredag om halvannen uke. 

3. mai 2016 13:11

I morgen er siste forelesning dette semesteret. Vi skal samle noen tråder, ha muntlig kursvurdering og spise kaker i pausen. 

I kveld har jeg lagt ut et notat med kommentarer til appen Thync. Det inneholder også momenter til mer generelle vurderinger av teknologiutvikling og -bruk. 

26. apr. 2016 21:51