Obligatoriske oppgaver matematikkdelen

Etter midtveis vil det være enda en obligatorisk innlevering (dette blir den syvende og siste i rekken). Denne vil være felles med MAT-INF1100, og ha frist 7. november kl. 1430. Her er det to forskjeller mellom dere og MAT-INF1100:

  • Dere skal levere i devilry, slik dere gjorde det i programmeringsdelen av kurset (MAT-INF1100 bruker et annet innleveringssystem). 
  • Dere vil kunne samle inn 20 poeng på denne siste innleveringen (MAT-INF1100 får enten godkjent eller ikke godkjent). Poengene blir lagt sammen med de fra før midtveis (der dere kunne samle inn 28 poeng til sammen), og kravet for å få gå opp til eksamen er totalt 28 poeng (av de 48 dere kan oppnå).

Den andre obligatoriske oppgaven krever at man skriver matematikk. Da må besvarelsen enten skrives på datamaskin, eller for hånd og deretter scannes. Det er scannere på realfagsbiblioteket og Abelstua evt. kan man prøve mobilapper som "cam scanner". For å skrive matematikk på datamaskin anbefaler vi LaTeX. Vi vil helst at dere leverer kun en fil med alle matematikkoppgavene, og at denne er i pdf-format. Ikke lever word-filer, men konverter dem til pdf.  

For spørsmål rundt utsettelse og sykdom for oblig 7, se de generelle reglene til Matematisk institutt.

Publisert 21. aug. 2019 17:25 - Sist endret 21. aug. 2019 17:25