Dette emnet er erstattet av MED4500R – Medisinstudiet, modul 5.

Sensuren for skriftlig digital konteeksamen MED4500 (modul 5), farmakologi er nå publisert.

For faglige spørsmål, kontakt Lars Nilsson (lars.nilsson@medisin.uio.no).

For andre (ikke faglige) spørsmål, ta kontakt med studiekonsulent Nina Lind, nina.lind@medisin.uio.no.

Hvis du ønsker å vite poengsummen din etter eksamen kan du få oppgitt denne på MED-studieinfo på Domus Medica i deres åpningstid. Du må legitimere deg for å få oppgitt din poengsum, så husk legitimasjon! Du kan også sende en e-post fra din student-e-postadresse til med-studieinfo@medisin.uio.no for å få vite din poengsum. Husk å skrive hvilken eksamen du har tatt. Poengene vil være tilgjengelige på studentinfosenteret fra tirsdag 19.12.17 og fram til tirsdag 09.01.18.

Innsyn i egen besvarelse og sensorveiledningen

Hvis du ønsker innsyn i din egen besvarelse og sensorveiledningen, er dette mulig etter at sensuren er publisert. Dagene som er satt opp til innsyn er 20.12.17 og 03.01.18.

Sted: Møterom Fortunsdalen, 1. etasje, Sogn Arena (Klaus Torgårds vei 3)
 Tid: Mellom kl. 09.00 – 11.30 og mellom kl. 12.30 – 15.00

NB: Her kreves det elektronisk påmelding. Du kan melde deg på fra det tidspunktet sensuren er publisert til og med 02.01.18. Ha kandidatnummeret ditt klart da dette må oppgis ved påmelding.
Skjema på bokmål  Skjema på nynorsk
  Det er ikke tillatt å ta bilde av dokumentene. Fotoutstyr (inkl. mobiltelefon) må avleveres ved innregistrering.
  Har du spørsmål, kan du kontakte MED-studieinfo.

Publisert 18. des. 2017 09:21 - Sist endret 5. jan. 2018 12:32