Semesterside for STV2400 - Høst 2014

Fronter

Dette emnet bruker læringsplattformen Fronter.

Logg på Fronter

Institutt for statsvitenskap har ledig to stillinger som førsteamanuensis innen offentlig politikk og administrasjon (OPA). Som en del av tilsettingsprosessen, skal det gjennomføres prøveforelesninger med de beste søkerne. To av prøveforelesningene er satt opp utenom ordinær undervisning, men bør kunne være av interesse for studenter som tar STV1400 eller STV2400 nå i høst. Temaet er nemlig "offentlig forvaltning i et komparativt perspektiv", og skal være tilpasset studenter på bachelornivå.

 

Tid og sted:

Tirsdag 4. november kl. 12.15 - 13.30, auditorium 6 Eilert Sundts hus. Foreleserne heter Tobias Bach og Elin Lerum Boasson, og de får en halvtime hver.

Prøveforelesningene er offentlige og åpne for alle, og vi håper å se mange studenter der.

Mvh Institutt for statsvitenskap

29. okt. 2014 12:19

Vi gjør oppmerksom på at faglærer ikke kommer til eksamenslokalet under eksamen. Oppgaveteksten kvalitetssikres og det er liten grunn til å tro at spørsmål som faglærer kan besvare vil dukke opp. Dersom du likevel har spørsmål til oppgaveteksten kan du skrive dem på et skjema du får av eksamensvaktene. Eksamensvakten ringer faglærer som avgjør om spørsmålet kan besvares. Eksamensvakten leser spørsmålene og faglærers svar på disse høyt i eksamenslokalet, slik at samtlige studenter som tar eksamen i emnet får dem med seg.

Beste hilsen Institutt for statsvitenskap

20. okt. 2014 12:40

Husk å ta med PC (for de som har muligheten til det) til evalueringen av emnet på siste seminar.

17. okt. 2014 14:36