Velkommen til ny blogg!

Kjære studenter: da er uke 7 her, og endelig er tiden kommet for feltarbeid! Vi lanserer samtidig UTV3091s egen feltarbeidsblogg, «Rett fra felten!»

Studiekonsulent, Brita Langeid, og programleder for Utviklingsstudier, Jemima Garcia-Godos. Foto: UiO 

Årets kull

Årets kull består av 30 studenter. Akkurat nå er 27 stykker på vei ut til et land i Sør, mens 3 samler data til bacheloroppgave hjemmefra. Også i år har dere valgt mange spennende reisemål: India, Kambodsja, Indonesia, Fiji, Ghana, Sør-Afrika, Mauritius, Guatemala, Kosovo, Myanmar, Thailand, Sri Lanka og Tanzania.

Dere har jobbet intensivt med forberedelser til feltarbeid og datainnsamling siden 4.januar (ja, vi er trolig det eneste emnet på Blindern med forelesning så tidlig i semesteret).  Det er derfor veldig synlig at dere er ute i felten nå, det blir en stille periode for oss som blir igjen her på Blindern.

Nyt hvert øyeblikk!

Fra nå av blir dere travelt opptatt med feltarbeid i 6 uker fremover. Hvordan vil det gå med dere der ute? Sikkert veldig bra, og uansett utfall blir dette en opplevelse for livet.

Nyt hvert eneste øyeblikk! Jeg gleder meg allerede til å møte dere igjen på debriefing-seminaret, fulle av opplevelser og erfaringer. Men alt til sin tid: nå er det fokus på datainnsamling og ta i bruk alt dere har lært – lykke til og stå på!

Av Jemima Garcia-Godos, Brita Langeid
Publisert 16. feb. 2016 13:43 - Sist endret 17. feb. 2016 11:12

Så gøy med blogg!

Ingvill Nygård Bojer - 17. feb. 2016 09:19
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere