Dette emnet er nedlagt

Velkommen til forkurs i matematikk ved UiO!

Hei,

Så hyggelig at du har meldt deg opp til forkurs i matematikk ved Universitetet i Oslo!
Forkurset begynner førstkommende mandag 2. juli kl. 09.00. Vi møtes i Auditorium 3 i Helga Engs hus på Blindern. Kart over campus finner du her:

https://www.uio.no/om/finn-fram/omrader/blindern/bl20/

Vi oppfordrer alle til å møte til undervisningen gjennom hele forkurset, og det er spesielt viktig at du møter på mandag. Da vil du få viktig informasjon om innholdet i kurset, introduksjon til læringsplattform og undervisningsmateriell, og du vil gjennomføre en egenkartlegging over dine matematikkunnskaper.

Ta med legitimasjon til registrering den første dagen. Har du egen PC/Mac bør du ta den med, samt høretelefoner.

UNDERVISNING

Metis Privatskole AS står for undervisningen på forkurset ved UiO. Du vil også få tilgang til deres læringsplattform.

Det er undervisning på forkurset hver dag fra kl. 09.15-11.45, og mulighet til å jobbe individuelt med veiledning fra lærere hver dag fra kl. 12.15-14.15.

Til undervisningen er det viktig at du tar med egen pc, høretelefoner, kalkulator, linjal og skrivesaker. Formiddagsundervisningen på kurset streames fra tilsvarende forkurs i Bergen. Se detaljert timeplan over undervisningstemaer og hvor du skal møte: https://www.uio.no/studier/emner/uv/ils/FORGLU/h18/index.html

STUDENTKORT

Helga Engs hus på Blindern vil være åpen de første dagene av forkurset, men etter det må du ha studentkort med kode for å komme inn i bygningen. Du vil kunne hente studentkort ved å møte opp på SiO kortsenter på Blindern fra onsdag 4/7. For å få utstedt studentkort må du ha med gyldig identifikasjon, slik som pass, førerkort (kun nordiske godkjennes), bankkort med bilde, eller nasjonalt identitetskort fra EU/EØS. Kortsenteret finner du i Kristian Ottosens hus på campus.

BRUKERKONTO PÅ UIO

Du vil i løpet av forkursets første dager motta en SMS med brukernavn til UiO sine IT- og nettverkstjenester. Med brukernavn og passord vil du få tilgang til trådløst nett og stasjonære PC-er på Blindern. Før du mottar ditt eget brukernavn vil du kunne få tildelt en gjestebruker for å få tilgang til det trådløse nettet.

NB! Du må kunne logge på med brukerkontoen din på prøvedagen for å besvare oppgaver på PC, så det er viktig at du tester ut brukerkontoen din i god tid før dette og at du husker brukernavn og passord på selve prøvedagen.

EMNESIDE OG SEMESTERSIDE

Forkurset har egen emneside og semesterside. Det er viktig at du setter deg godt inn i informasjonen du finner her:

Emneside: http://www.uio.no/studier/emner/uv/ils/FORGLU/

Semesterside: http://www.uio.no/studier/emner/uv/ils/FORGLU/h18/index.html

TILRETTELEGGING

Har du behov for tilrettelegging i forbindelse med gjennomføring av den avsluttende prøven, må du søke om dette. Fristen for å søke om tilrettelegging er fredag 6. juli. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her: https://www.uio.no/studier/emner/uv/ils/FORGLU/h18/informasjon-om-tilrettelegging-for-elever-som-tar-forkurset.pdf

LUNSJ

Vi spandere lunsj den første kursdagen. Siden Blindern i stor grad er stengt for sommeren er det få av UiOs kantiner som er åpne, så det kan være lurt å ta med matpakke. Det er kun Bunnpris, Frederikke spiseri og Trygve kaffebar som er åpne på Blindern i sommer.

KONTAKT

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på forkurs-matematikk@ils.uio.no

 

Velkommen til forkurs - vi gleder oss til å se deg!

 

Med vennlig hilsen

Sarah Klingseid, Celin Marie Hoel Olsen, Marie Stanghov Thorstensen

Lektorprogrammet

--

Institutt for lærerutdanning og skoleforskning

Universitetet i Oslo

Publisert 29. juni 2018 16:15 - Sist endret 29. juni 2018 16:15