Semesterside for UVEXPAED03 - Høst 2011

Studenter som følger undervisning på UVEXPAED03 høsten 2011 skal levere eksamen (oppgave 2 og 3) i sitt seminargrupperom i Fronter, under mappen Innleveringer.

Studenter som har fulgt undervisning og gjennomført praksis tidligere semester, skal levere eksamen (oppgave 2) i Fronterrommet "Expaed - kun eksamen", under mappen Innlevering. NB! Det er ikke UiO's Fronterversjon som benyttes, men bruk denne lenken; https://fronter.com/uio/

Det er ikke mulig å levere eksamen før kandidatnummerne er synliggjort i Studentweb; ca 12 dager før innleveringsdatoen 1. desemer kl 1400.

8. nov. 2011 13:59

Studenter som har fulgt undervisning og praksis på UVEXPAED03 et tidligere semester, skal kun levere eksamen og må da være eksamensmeldt til emnet. Oppgaven(e) er de samme som tidligere og det kan leveres en helt ny besvarelse eller en forbedret besvarelse. Fristen er kl 1400 1. desember. Det blir avklart senest 15. november hvordan innlevering skal foregå (feks Fronter eller pr mail)

15. sep. 2011 12:41

Det er nå mulig å logge seg på Fronter for emnet UVEXPAED03. Emnet benytter ikke samme innloggingsbilde som resten av UiO, men en egen innloggingslenke fra hjemmesiden til ILS. Klikk her for å komme dit direkte , og se under Tjenester og verktøy i høyre marg. Det vil gå 2-3 dager fra du har semesterregistrert deg og betalt semesteravgift til du kan logge deg på, så sørg å gjøre dette snarest mulig. Dersom du ikke har UiO-brukernavn og passord for pålogging til Fronter, ta kontakt med terminalvaktene på pc-stua i Helga Engs hus. Dersom du allikevel ikke kommer inn eller ikke får tilgang til faget Expaed fellesrom H-11, ta kontakt med administrativt ansvarlig for emnet; Morten Isnes

16. aug. 2011 19:05