Planlegg et semester i utlandet nå!

Tirsdag 1. september kl. 16.15 i U35, Helga Enghs hus er det informasjonsmøte om utveksling. Her får du en generell orientering om hvordan planlegge et utvekslingsopphold.

Torsdag 3 september kl . 11.00-15.00 i foajeen kan du treffe internasjonale koordinatorer, studieveiledere og tidligere utvekslingsstudenter på alle fakulteter.

Tirsdag15.september er frist for å søke om utvekslingsopphold våren 2016 - finn ut hvordan du gjør det nå!

Snarveier til informasjon

• HVORFOR UTVEKSLING? Utveksling gir deg en unik opplevelse, et fortrinn, faglige tilskudd, nettverk, innsikt og kompetanse, - personlig og er et stort fortrinn når du skal søke jobb.
  • HVORDAN?
  • HVEM KAN SØKE?  Sjekk mulighetene på ditt studieprogram, og kontakt  oss for starthjelp  !
  • NÅR? Vi anbefaler å begynne planleggingen for å reise på utveksling tidlig. Selv om du ikke skal søke til utveksling for våren 2016 oppfordrer vi deg til å gå på arrangementene

GO PLACES!

Publisert 31. aug. 2015 08:22 - Sist endret 31. aug. 2015 08:22