CV- og søknadssjekk eller andre karrierespørsmål

Ønsker du en sjekk av CV og søknad? En gjennomgang av din LinkedIn-profil, eller en samtale om andre karriererelaterte spørsmål? Vi har ledige timer hver dag, der du får inntil 15 minutter sammen med en veileder.

Book time

Til timen din er det fint om du husker på følgende:

  • vær klar til avtalt tid, enten du har gjort avtale om samtale i Zoom, per telefon eller i Karrieresenterets lokaler*, 1. etasje i Frederikke. Book gjerne time litt frem i tid, slik at du rekker å forberede deg.
  • i forkant av timen din sender oss CVen og søknadsteksten som du vil ha tilbakemelding på, samt stillingsutlysningen for jobben du søker deg til. Bruk e-post karriere@sio.no.
  • ta med egen PC dersom du ønsker en gjennomgang av din LinkedIn-profil.
  • avbestiller timen din i god tid hvis du likevel ikke kan møte.

Du kan også diskutere andre karriererelaterte spørsmål med veilederen. Sammen kan dere drøfte din situasjon og finne ut hva som blir veien videre for deg.

*under korona vil vi ikke tilby fysiske studentmøter i våre lokaler.


Ledige timer for CV- og søknadssjekk:
Mandag til fredag* kl. 10.15–16.00

*Vi legger ut ledige timer hver dag for én- til to dager frem i tid, og disse vil være tilgjengelige for booking fortløpende og etter først til mølla-prinsippet.


Vi tilbyr ikke CV- og søknadssjekk per e-post. Dersom du for eksempel er på utveksling, eller av andre årsaker ikke har mulighet til å møte opp i Karrieresenterets lokaler*, kan du snakke med oss via telefon- eller videosamtale. Ta kontakt på karriere@sio.no hvis du ønsker mer informasjon om dette.

*under korona vil vi ikke tilby fysiske studentmøter i våre lokaler.


Ønsker du å lære mer om hvordan en god søknad skrives?
Ta Karrieresenterets søknadskurs!

Husk: Du kan også få time til intervjutrening, samt tilbakemelding på din LinkedIn-profil.

Publisert 26. nov. 2019 11:04 - Sist endret 9. sep. 2020 13:57