Ønsker du å lyse ut ledige stillinger?

Gjennom Karrieresenterets tjeneste for stillingsformidling kan du lyse ut ledige heltids- og deltidsstillinger, sommerjobber, frivillige verv, praktikantstillinger, internships og trainee-stillinger som er relevante for studenter og nyutdannede fra Universitetet i Oslo.

Slik gjør du det:

Send oss lenken til stillingsutlysningen (eksempelvis til finn.no, nav.no, jucan.no eller deres egne nettsider) og et egnet illustrasjonsbilde. Har dere ikke publisert stillingen et annet sted, kan dere sende oss utlysningen i et word-dokument. Husk å legge ved et bilde. Lenke eller word-dokument sendes til karriere@sio.no.

 

For at vi skal publisere stillingen må annonsen inneholde følgende:

  • Informasjon om hvorvidt stillingen er lønnet eller ikke
  • Hva slags type stilling (deltid eller heltid)
  • Hvem arbeidsgiver er
  • Hvem man kan kontakte hvis man har spørsmål om stillingen
  • Hvordan søke på stillingen

Annonsen vil være synlig for studentene frem til oppgitt søknadsfrist. Har annonsen ingen søknadsfrist, vil vi som hovedregel fjerne annonsen etter den har vært tilgjengelig i fire uker. Ellers er det fint om dere sender oss en e-post når dere ønsker at vi skal fjerne en annonse.

Stillingene gjøres tilgjengelige i en innebygd applikasjon/egen fane på Karrieresenterets facebook-side, og på våre nettsider. Både Facebook-applikasjonen og nettsiden fungerer like bra på PC/mac, mobil og nettbrett. På Facebook-applikasjonen har hver stilling sin egen dele-knapp som også gjør det enkelt for dere å dele stillingen på egne facebook-sider. 

 

Tjenesten er gratis å bruke både for studenter og for arbeidsgivere.

Publisert 14. des. 2017 13:47 - Sist endret 22. nov. 2021 14:55