Forstå helheten- Samfunnsvitere i tjenestedesign

Er du usikker på hva du kan jobbe med når du er ferdig å studere ved SV-fakultetet? Er du nysgjerrig på å lære mer om tjenestedesign? Da er dette arrangementet midt i blinken for deg.

Bildet kan inneholde: natur, vegetasjon, tekst, font, photography.

Arbeidslivsgruppa for sosiologi i samarbeid med Karriereuka ønsker dere alle velkommen til vårt arrangement. Vi har invitert samfunnsvitere fra to ulike firmaer som skal snakke litt om hva slags tjenester de designer og hvordan de bruker sine utdannelser i arbeidshverdagen. Tjenestedesign går generelt ut på å utvikle brukerrettede og helhetlige løsninger. Det er derfor viktig å kunne se helheten, noe vi samfunnsvitere er gode på.

Våre gjester er:

  • Maria Holter (sosiolog) og Oda Midtlyng Klempe fra Scandinavian design group. Scandinavian design group er et av Skandinavias største designbyråer og har ekspertise innenfor merkevareinnovasjon. De jobber blant annet med digitale tjenester, innovasjonstjenester, bedriftsidentitet og hjelper kunder med å skape og transformere sine merkevarer.
  • Marie Harbo Dahle (statsviter) fra SoCentral. SoCentral fasiliterer og driver frem samarbeid der målet er å utvikle og prøve ut nye løsninger på viktige og komplekse samfunnsutfordringer som bærekraftig byutvikling, inkludering og miljø.

Arrangementet holdes på U1 i kjelleren på Eilert Sundts hus på Blindern. Det vil bli servert GRATIS mat og diverse drikke kan kjøpes i kaféen.

 

Publisert 10. sep. 2019 09:01 - Sist endret 10. sep. 2019 11:00