Lunsjpåfyll under Karriereuka: Fra verv til karriere

Har du verv i en studentforening, sitter i et utvalg, eller vurderer å stille på en liste til studentparlamentet? Smart! Kom på Lunsjpåfyll og lær hvordan du kan få full uttelling for frivillighet og engasjement på utsiden av lesesalen.

Henter forslag fra Google

Du har sikkert blitt fortalt at disse erfaringene vil skille deg fra mengden i møte med en potensiell arbeidsgiver. Men hva innebærer egentlig det?

Under Karriereuka inviterer SiO Foreninger og Karrieresenteret til et Lunsjpåfyll hvor alle studenter, både med og uten verv, er hjertelig velkomne.

Elena Gonder var aktiv i et studenttidsskrift under studiene, en erfaring hun brukte da hun fikk jobb som kommunikasjonsrådgiver i MSL. Hun vil fortelle om hvordan hun brukte erfaringene sine i møte med arbeidsgiver.

Vivienne Lumayag fra Karrieresenteret ved UiO vil gi konkrete råd for hvordan dere kan formidle egne ferdigheter og erfaringer fra verv og frivillighet – både på CVen, i en søknadstekst og under intervjuet.

Ingrid Blomsnes Solheim fra Manpower vil snakke om hvordan man kan bruke spillerfaring på CVen.

Vi serverer lunsj fra klokken 12.00, og foredragene starter klokken 12.15.Vi ønsker påmelding for å lettere kunne beregne hvor mye mat vi skal bestille, men det er også mulig å dukke opp uten å ha meldt seg på.

Publisert 6. sep. 2019 14:53 - Sist endret 6. sep. 2019 14:53