Hva er Karriereuka?

Karriereuka er det største arrangementet om arbeidsliv og karriere ved Universitetet i Oslo. Det er en møteplass for studenter og arbeidsgivere som holdes hvert år for å bidra til at studentene ved UiO kan lære mer om jobbfremtiden sin og knytte kontakt til arbeidslivet.

Messedagen: Arbeidsgivere på stand

I over 20 år har Karrieresenteret ved Universitetet i Oslo invitert representanter for arbeidslivet til campus for å møte studenter. Studentene får muligheten til å møte det som kan bli deres fremtidige arbeidgiver og bedriftene får presentere seg for universitetets attraktive rekrutteringsmiljø. I 2018 var det 67 ulike arbeidsgivere som stiller opp på Georg Sverdrups hus. Alle arbeidsgivere har forskjellig kompetanse og ulike stillingstyper de er på utkikk etter og totalt vil det være noe her for alle, uansett om man er historiestudent nysgjerrig på hvordan man kan bruke utdannelsen sin etter endte studier eller økonomistudent på utkikk etter en relevant sommerjobb.

Bilde av arbeidsgivere på Karriereuka
Studenter og arbeidsgivere på stand. Foto: UiO/Anders Lien

Faglig påfyll: Arbeidslivsarrangementer

Nytt av 2018 var 21 spennende arrangementer der ulike studentforeninger inviterer arbeidsgivere og fagpersoner til å snakke om studenter jobbfremtid. De tok mange ulike former, som presentasjoner, debatter, workshops og diskusjonspaneler, men felles for alle er at de er arbeidslivsrelevante, faglig forankret og levert på studentenes premisser. Lurer du på hva slags jobbmuligheter du har som sosialantropolog? Nysgjerrig på hvordan bedrifter benytter seg av statistisk modellering? Disse og 19 arrangementer til ga deg svaret på dette under Karriereuka.

Equninor på Karriereuka 2018
Fra arrangementet«Bemanningsbyrå – veien inn i arbeidslivet?» på Karriereuka 2018. Foto: UiO/Jarli&Jordan


Karriereuka arrangeres av Karrieresenteret og Universitetet i Oslo

Publisert 31. aug. 2018 11:32 - Sist endret 26. apr. 2019 14:52